סקר- מתנה לחג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    מה קניתן או מתכננות לקנות (אם בכלל) לחמה??
    אני משתגעת ולא יודעת מה לקנות...

9 תגובות
עמוד 1
  • לא קונה . חמתי נפתרה לפני שהתחתנו בכלל. לכן בכל הדיונים על חמות אני מחוץ לעניינים.
    Free image hosting by
    htt
  • השנה היא גם סבתא ,
    אז אני עושה לה מגנט גדול עם תמונה של הנסיכה שלי וכיתוב של שנה טובה , ובקבוק יין :)
    אבל תמיד אפשר להביא סט מצעים/ מפה יפה ..

• אני מכינה להם עוגה
    ואקנה מסופר פארם מארז סמלי לה וגם מארז לבעלה.
    הבת שלי תכתוב ותקשט להם שנה טובה
  • לוח שנה מעוצב עם תמונות של כל המשפחה :)

• כל שנה אנחנו שוברים את הראש - היא לא צריכה שומדבר וכל מה שקנינו ב3 שנים האחרונות לחגים נשאר ארוז וסגור.. מחכה לגאולה :-\
    השנה החלטנו לשבור פחות את הראש ולקנות עציץ - היא אוהבת עציצים ונפתרה הבעיה :)

בהצלחה!!
    חג שמח :)

שיר (:
  • חמתי לא מרוצה מכלום ועושה פרצופים על כל דבר שמביאים לה, אז אחרי הרבה אכזבות מתגובות שלה בפעמים קודמות, הוחלט על זר פרחים יפה (שגם יזכה לפרצוף ממנה בלי ספק)

• אני כל שנה שואלת אותה מה היא צריכה לבית או משהו שבא לה לחדש בבית זה הכי קל לי אני מסבירה לה שזה עדיף מאשר לקנות סתם משהו שהיא לא צריכה

אם יש לך ילדים הכי טוב זה לעשות משהו עם תמונות (אלבום, לוח שנה, מסגרת יפה) אני יודעת (מאמא שלי) שהסבתות תמיד שמחות לקבל את זה
    זה גם מתנה זולה וגם יש לה ערך מוסף וזה מה שאני מתכוונת לעשות בעזרת השם החל מהשנים הבאות (:

בהצלחה
    שנה טובה ומבורכת!
  • גם להורים שלי וגם לחמי וחמותי רכשתי 4 כרטיסי ספא מפנק, כל שנה קונה מתנות והם לא משתמשים בהם או משאירים אותם סגורים כמו שמישהי כתבה פה.
    לפחות יהיה שימושי הפעם וגם מגיע להם לגברים על הקניות ולנשים במיוחד על טרחה לחג ועל כל שנה שעברה, שיפתחו שנה חדשה בצורה נעימה ורגועה:)
  • אחלה רעיון תות!
    ובאמת אם היו לי ילדים הייתי עושה איזה לוח שנה או משהו אבל אנחנו מחכים לראשון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה