חדשה כאן אשמח לעזרה :-)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות האמת שאני חדשה כאן אז אשמח לעזרה .
    אני ובעלי מנסים להכנס להיריון מזה שלושה חודשים (הפסקתי גלולות לפני שלושה חודשים )
    ומאז המחזור קצת לא סדיר אבל עדיין מגיע בין 28-30 יום פעם אחרונה הגיע ביום ה-28
    (חשוב לי לציין שארבע ימים לפני מחזור מופיעים לי כתמים חומים ).
    החודש הביוץ שלי היה מאוחר אם אני לא טועה ביום ה- 18 למחזור (משהו כזה)
    לפי 28 יום עדיין לא קיבלתי והיום כבר היום ה-30 (היום היה לי כתם חום ורדרד ומאז כלום)
    עשיתי בדיקת שתן ויצאה שלילית רציתי לדעת אם זה מוקדם מידי לעשות בדיקה בכלל ,
    אשמח לעזרה וסליחה על החפירות :-))
2 תגובות
עמוד 1
  • תבקשי מהרופא שלך בדיקת דם לפרופיל הורמונלי שייבדוק שהגלולות לא הוציאו אותך מאיזון...
    לא הבנתי - כמה ימים עברו מהיום שנראה לך שבייצת? אם לא 14 אז תחכי לפחות ל14 יום לפני הבדיקת דם...
    שיהיה בהצלחה! ואם לא יצליח החודש ממליצה להתחיל בירור לפחות אצלך...

שיר (:
  • אני מצטרפת לעצה לעשות פרופיל הורמונלי...... במשך חצי שנה מאז שהפסקתי לקחת גלולות היה לי בדיוק את מה שאת מתארת, מחזורים לא סדירים וכתמים חומים לפני המחזור (ופעמים גם במהלכו...) הייתי מאד מתוסכלת שלא הצלחנו להכנס להריון ועשיתי פרופיל הורמונלי והכל היה תקין! באותו חודש המחזור הסתדר, לא היו כתמים והרגיש לי שחזרתי לעצמי... (אני בטוחה שאם הייתי עושה את הפרופיל לפני התוצאות היו אחרות) כנראה שלוקח לגוף זמן להתאפס על עצמו. והיום בדיקת הריון חיובית!!!!
    אז שוב, ממליצה לבדוק בעיקר כדי למנוע תסכול ואולי גם לטפל במידת הצורך...
    בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה