סקירה בהפתעה...מתרגשתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני סתם ניכנסתי לפרוק קצת...
    אז ככה היה צריך להיות לי סקירה מוקדמת בעוד שבוע ב28.9 אבל אתמול קיבלתי שיחה מהמרפאה שקבעתי אצלהם ואמרו לי שבאותו היום שיש לי תור הרופא צריך לצאת מוקדם ושיש תור להיום אם אני רוצב...ברווור שישר קפצתי ואמרתי כן כן...כולי התרגשתי לא הייתי מוכנה לזה ומצד שני כבר כל כך חיכיתי ליום ראשון הזה...בקיצור ממש באו לי בהפתעה נעימה כבר הייתי כל כך חסרת סבלנות לפגוש את הבייבי שלי שוב..כבר שבועיים שלא ראיתי אותו..ועוד סקירה מוקדמת שזאת הבדיקה הכי מרגשת...בקיצור אני בעננים...לא ישנתי כל הלילה ספרתי את השעות הערתי את בעלי כמה פעמים עם שאלות כמו:..אם יגידו בת? ואם בן?? למה אתה מצפה יותר?? בקיצור שיגעתי גם אותו ולא נתתי לו לישון...התחלתי להתנהג כמו לפני לידה..4 בבוקר כיבסתי ניקיתי החלטתי פתאום לעשות סדר בדברים שלא נגעתי מהם שנים...בקיצור מרוב התרגשות לא מצאתי לעצמי פינה...ועד עכשיו אותו דבר...נישארו עוד 3 ו9 דקות לבדיקה ואני מתרגשת וחוששת ומפחדת ולחוצה והכל ביחד.
    אוף חפרתי גם פה...אז אני מקווה לתוצאות טובות כמובן ואני אחזור לעדכן תחזיקו לי אצבעות..
8 תגובות
עמוד 1
  • 3 שעות ו6 דקות
  • חחחחח את קורעת!1!
    אבל גם אני הייתי ככה ביום של הסקירה..
    שיהיה בהצלחה! :)
    תעדכני אותנו!!
  • ואיייי איזה כייף!!!! סקירה בהפתעה זו בהחלט סיבה למסיבה!!!! מתנה לחג:))))
    תעדכני מה המין של העובר המהמם שלך :) בהצלחה:)
  • איזה יופיייי!!!! מתוקה!

שיהיה מלאאאאאאא בהצלחה!!!

• איזה כייף!!!!
    לנו יש סקירה ביום ראשון!!!

עם כל הבאסה והעצב של התוצאה של השקיפות העורפית אני עדיין ממש מחכה לה!!

• טוב חזרתי לעדכן..
    אז היינו בסקירה ברוך השם הכל תקין...היה ממש ממש מרגש...וקיבלנו תמונות נדירות שהביייבי עושה לנו שלום...ורואים הכל כל כך ברור..זאת המזכרת מהשבועות האלו...אין אין מרגש מרגש מרגש
  • איזה שמחה ואושר שהכל תקין, זה לא ברור מאליו, ה' גדול
  • איזה יופי:)) בשורה מעולה לחג:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה