לחוצה סתם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי מושג מה קורה אבל אני בלחץ .יש לי היום תור לרופא נשים לצורך מעקב.היתי כבר פעם אחת אצלו.ואני מוטרדת ולא מצליחה לנוח..הלחץ הזה שהכל יהיה בסדר ותקין..קורה למישהי את זה?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני היסטרית. כל פעם שיש לי בדיקה חושבת שהפעם יגידו לי שמשהו קרה, משהו לא בסדר, התינוק לא מתפתח או כל דבר אחר. מאוד לחוצה ונאחזת בכל סימן שהכל בסדר.

• גם אני לחוצה כל הזמן לפני כל בדיקה וחושבת רק דברים לא טובים. בייחוד בתקופה הראשונה שאני רואה רופאה רק פעם בחודש וזה המון זמן בין בדיקה לבדיקה....
    זה פשוט דברים שנמצאים בראש וללא שליטה גם אם אני מנסה להכריח את עצמי להוציא את המחשבות זה לא עוזר
    שיתפתי פה את הבנות ולפי התגובות הבנתי שלא רק אני מרגישה ככה וזה שיפר לי קצת את מצב הרוח לדעת שאין לי איזו שהיא בעיה...

האמת שאחרי הסקירה המוקדת הרגשתי קצת יותר טוב כי הבנתי שזו הבדיקה הכי חשובה ואם עברתי אותה ברוך השם אז אין סיבה לדאגה אז ההרגשה קצת השתפרה לי
    מקווה שגם לך זה יעבור קצת וגם אם לא אז אל תלחמי בזה כי כניראה שזה חלק מהעניין ואין מה לעשות עם זה...זה טבעי וזה בסדר

והכל יהיה בסדר!
    בעזרת השם רק בשורות טובות
    בהצלחההההה
  • מכירה את התחושה......
    לצערי באמת יש לי על מה לדאוג עכשיו
  • כל כך מבינה..
    אני רק התחלתי את ההריון שלי ואני כבר כולי דאגות..
    אתמול עשו לי US בשביל לראות שק הריון
    ב"ה ראו שק אבל הטכנאית שאלה אם יש לי רחם דו קרני,
    וגם לפני חודש שהייתי במעקב זקיקים שאלו אותי..
    אני ממש מפחדת.. קראתי שזה ממש לא טוב.
    מקווה שהם טעו כי אף רופא לפניה לא אמר לי זאת.

לוליייייי
  • תודה על השיתוף בנות..טוב ,לפחות אני לא לבד...:)
  • הייתי בדיוק כמוך .. הכל בסדר , תרגישי בנוח עם הלחץ !!

• גם אני מאוד לחוצה!! עד שהתינוק לא יהיה לי בידיים אני לא אהיה רגןעה! קשה כל כך! אפילו שיש לי דופלר לשמיעץ הדופק, אני מוצאת את עצמי כל הזמן חושבת על דברים גרועים ואם אני לא מרגישה אותו אני ישר רצה לדופלר לשמוע דופק.

בקיצור מקווה שכולנו נקבל מתנה בתום 9 חודשים של כל אחת! מחכה בקוצר רוח :)
  • תודה מקסימות וחן חן מקווה ומתפללת בשבילך שהכל יהיה בסדר[hug תהיי חזקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה