מרגישה רעעעעע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני בשליש שני כבר אבל ביומיים האחרונים מרגישה נורא! חלשה מאוד, עם סחרחורות וכאבי ראש, בחילות קשות ורצון להקיא והרגשה כללית כמו של שפעת. אני לא יודעת מה לעשות, קיוויתי כ"כ שההרגשה הרעה תיעלם בשליש השני אבל אני מרגישה יותר גרוע משהרגשתי הרבה זמן. מה עושים? אשמח לעצות.

תודה וחג שמח לכולם!

3 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה - כמוני כמוך.. אנחנו באותו מצב..
    כולן מעודדות אותי שזו תקופה חולפת אבל אני בתיים עם כאבים בכל הגוף ומקיאה בלי הכרה כמעט כל דבר שנכנס לי לפה..
    מקווה שבקרוב זה יירגע..

אין לי הרבה מה לעשות או לייעץ כרגע רק לנסות לנוח ולשלוח חיבוק גדול גדול מלא אהבה
  • חמודות יכול להיות שההרגשה הרעה לא קשורה להריון אלא שפיתחתן משהו או חטפתן וירוס?
    אם זה לא עובר ממש כדאי ללכת לבדוק את העניין ולקבל משהו שיעזור לכן להקל את זה

רק בריאות!!

• גם לי זה היה בנות שבוע שעבר 3 ימים מהגיהינום!!!

זה וירוס שמסתובב באוויר כרגע , לא חושבת שיש סיבה לדאגה אבל כדאי להיבדק!!

תרגישו טוב! ושנה טובה ומתוקה לכולכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה