הצילוווו עזרהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב זהו היום הזה הגיע לשיא !!!
    הקטן לא ישן בלילה ובקושי ישן במהלך היום ... הוא פשוט בוכה לי המון !! וטוב לו בדרך כלל רק כשאני מרימה אותו על הידיים ומנדנדת .. אני מחסלת כל אפשרות לבכי ומה שנשאר שהוא סובל מגזים מעצבנים !!
    הבעיה היא שבגלל שהוא ער וכואב לו בלילה - אני ערה בלילה .
    במהלך היום הוא לא נינוח בוכה המון ולא נותן לי לעשות כלום - לא לשתות בבוקר , לא לאכול צהריים כמו שצריך .. אני פשוט מרגישה כמו זומבי !!
    בא לי שה״חופשת״ לידה הזאת תסתיים !!
    הוא אוכל כמו שצריך ועושה צרכים כמו שצריך .. אוהב מידי פעם להיות באוניברסיטה ולפעמים גם סבבה לו עם טיול בוקר שאני עושה לו ..

כשבעלי מגיע בערב הוא עוזר .. אבל בדרך כלל הקטן נרגע יותר אצלי מאשר בידיים של מישהו אחר .
    אל תשאלו אותי למה ההורים שלי לא באים לעזור - זה כי הם גרים בדרום ואני בצפון.. ולא באלי על ההורים של בעלי ..!!
    מה אני צריכה לעשות כדי להישאר שפויה ולא לאבד את זה ??
    תודה שקראתן :)

2 תגובות
עמוד 1
  • הייתי שם...ונראה לי שכמעט כולן...אני יכולה רק לנחם אותך בזה שזו תקופת הסתגלות שלו לעולם ושלך אליו וזה יעבור. ברגע שהכול ירגע תגמר גם חופשת הלידה. ככה זה. בדיוק כשמתחילים להנות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה