חן חן 29 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?
    מדוע כתבת שיש לך ממה לדאוג עכשיו? קרה משהו? את רוצה לשתף?
4 תגובות
עמוד 1
  • תות יקרה! איזו מקסימה את!!
    אשמח לשתף....
    קיבלתי אתמול טלפון מרופאת הנשים שלי שהתוצאה של השקיפות העורפית (השיקלול של הא"ס ובדיקת הדם) לא טובה.... היא הייתה בא"ס 1:1978 וירדה משמעותית אחרי בדיקת הדם ל1:75
    זה מאד מלחיץ ומבלבל......
    היינו בטוחים שהכל בסדר אחרי הא"ס מעין הקלה שאפשר לספר ופתאום זה כמו בוקס בבטן הכל מתהפך.....
    אני חוששת שיגלו שלעובר יש תסמונת דאון ושאצטרך להפסיק את ההריון....
    מאד חיכינו להריון הזה, והטלפון אתמול תפס אותנו לא מוכנים
    מין תחושה כזו שלא מגיע לנו שזה יקרה לנו (לא מגיע לאף אחד שזה יקרה לו!!)
    אתמול בערב הלכנו לראות אולמות אירועים- אנחנו מתכננים להתחתן בנובמבר, וממש לא הצלחתי להנות מזה... לא היה לי בכלל חשק להתחתן ולחשוב על חתונה עד שאדע שהכל בסדר.... בדרך חזרה הבייתה התפרקתי ובכיתי באוטו לבן זוג שלי שאין לי כח כבר להתמודד עם כל הדברים שקורים לנו... עברנו שנה ממש לא פשוטה עם המון אירועים קשים ופתאום הגיעה השמחה הזו של ההריון ולא בא לי שגם זה ילקח מאיתנו.... פשוט בא לי שדבר אחד ילך לנו כמו שצריך.....
    יש לנו סקירה ראשונה ביום ראשון ואני לא מצליחה אפילו להתרגש לקראתה, אני אפילו דיי חוששת שפתאום יראו שמשהו לא בסדר.... או שהעובר יהיה בלי דופק....
    היה לי קשה להירדם אתמול בלילה ומצאתי את עצמי באמצע הלילה מדברת לעובר ומבקשת ממנו בלב שיהיה בריא.....

• היי, אני לא יכולה להרשות לעצמי להגיד לך לא להלחץ, כי אני בעצמי שיא הלחץ! אז אני לא דוגמה.
    אבל רוצה לשתף אותך שלגיסתי שום בדיקה לא יצאה טובה והוחלט שהיא תעשה מי שפיר לראות אם העובר חולה והתוצאה יצאה שהעןבר בריא ושאפשר להיות רגןעה מאוד! הילד היום בן 3 שנים:)))))
    אני מאוד מקווה שהכל יהיה בסדר ןשתבשרי לנו כאן שהכל היה טוב בסקירה. אני אחשוב עלייך עד אז ותספרי לי איך היה בסקירה:) אני מאמינה שתיהיה לך בדיקה מדהימה ומהנה:)) תעדכני...
  • חןחן קראתי את מה שכתבת וזה כל כך נגע לי ללב..אני אף פעם לא עשיתי שקיפות עורפית ..בשלושת הילדים..אפילו לא חשבתי לעשות..אני רוצה לומר לך שתאמיני שהכל יכול להיות בסדר ושאת סתם דואגת..אני מכירה הרבה טעיות..והרבה! את לא תקבלי נסיון שאת לא יכולה לעמוד בו.ככה אני מאמינה.אני עדיין מקווה שעוד תכתבי לנו שהכל בסדר והוא בריא..תחושה טובה כזו..לילה טוב מאמי
  • היי חן חן...אני מצטרפת פה לשאר הבנות ומסכימה איתך לגמרי..תפני ליעוץ תעשי מי שפיר רם יש צורך ותראי שבאמת דאגת סתם ושהכל בסדר...גם לי היה משהו דומה בהריון הראשון...ממש לקראת הסוף התחילו להלחיץ אותי עם סדרת בדיקות והבהילו אותי שיש סיכוי גדול לתסמונת דאון...ברוך השם נולד לי בן בריא לגמרי השנה עלה לכיתה א׳ והכל בסדר למרות שכמה וכמה רופאים תענו שנוא יוולד חולה...לא וויתרי ולא הפסקתי להאמין לרגע שמשהו לא בסדר..
    כך שיקירתי אני מבינה את הקושי והלחץ שלך עכשיו אבל באמת תאמיני שהכל יהיה בסדר ויוולד לך בסוף תינוק חזק ובריא...תעשי את כל הבדיקות הדרושות ותאמיני לטוב...
    שולחת לך המון חיבוקים ומאחלת המון בהצלחה..וכמובן שתעדכני אותנו בבשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה