מבולבלת וחוששת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערב היו לי כאבי בטן - כאבים חדים כאלו, שלא היו לי עד עכשיו (שבוע 6). הם נמשכו כמה דקות ונעלמו, ואז - זה ישמע ממש מוזר, אבל - כמעט נעלמו לי כל התופעות של ההריון... רגישות בחזה, חולשה, בחילות שסבלתי מהן כל כך...
    אני לא מבינה איך פתאום בבת אחת הכל הפסיק כמעט לחלוטין..
    עברו עלי שבועיים נוראיים - שלא יכולתי לתפקד, הייתי סמרטוט - בחילות, הקאות וכו'.. ופתאום - כמעט שום דבר...
    באיזשהו מקום קיוויתי לקום בבוקר שוב סמרטוט, שוב כמישהי שלא יכולה לתפקד - רק כדי לדעת שהכל בסדר.. אבל קמתי שונה... הלכתי לעבודה וכמעט לא היו לי בחילות...
    איך זה יכול להיות??
    זה מעיד על משהו??
    יש לי אולטרסאונד רק בעוד שבוע ואני לא יודעת מה לעשות עד אז...
    למישהי זה קרה??
6 תגובות
עמוד 1
  • היי..זה קורה לפעמים שנעלמים הסימפטומים. לי נעלמו בשבוע 5. לא היו לי עדיין בחילות אבל נעלם הרגישות בחזה וכאבי התרחבות הרחם. הכל חזר בשבוע 6 פלוס בחילות..תתאזרי בסבלנות ומחשבות חיוביות.
    תנסי לחכות לאולארסאונד של שבוע 7 כי שבוע 6 יכול לבלבל..
  • זה קרה לי גם שהפסיקו לי כל הסימפטומים לכמה ימים מתישהו בהתחלה. לא העיד על שום דבר.
  • זה לוודווקא מעיד אבל בשביל השקט הנפשי אפשר ללכת להבדק לפני
    בהצלחה

__
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
    [
  • גם לדעתי כדאי להבדק כדי להיות רגועה.בהצלחה
  • אצלי בהתחלה לא היו סימפטומים עד שבוע 7..
    גם אם חס וחלילה קורה משהו אז ההורמונים לא נעלמים ישר.
    ממליצה לך ללכת בכל מקרה להיבדק בשביל השקט שלך...
    בהצלחה!
    שנה מתוקה ומבורכת :)

שיר (:
  • היי בנות,

הבחילות חזרו ובגדול... אז אני מתוסכלת ושמחה כאחד... איזה עולם מוזר..
    בכל מקרה תודה על העידוד והתמיכה!
    חג שמח ושנה טובה לכולן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה