סקירה שנייה מאחורינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    מרגישה שנעלמתי לי, חזרתי ממלטה עם צינון מטורף,
    אצלי זה תמיד מתפתח לסינוסיטיס,
    ואסור שום דבר לצינון חוץ מהטיפות מי מלח שלא עוזרות בכלל ולא מזיזות לכלום....
    אז אני דיי גמורה ומעולפת.

בכל מקרה היינו בסקירה שנייה!
    היה כיף
    קצר בהרבה מהראשונה, רבע שעה בערך,
    אבל רופא שסומכת עליו, עבר על כל האיברים פעמיים לראות.
    הכל היה תקין, עשה שוב אקו לב... תמיד נחמד לשמוע חזק ובלי לחפש מלא זמן כמו בדופלר...
    הערכת משקל 590 גרם, כמעט בכל המדדים מתאימה בול ליום שלה חוץ מעצם ירך ארוכה ב3 ימים.
    היא במצב ראש, יכולתי להגיד לבד לפי הלחץ על השלפוחית שלי... שרק ימשיך ככה, טט"ט!!!!
    זהו מתגעגעת ונשיקות
19 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף. מאחלת לך שימשיך כך עד שבוע 40
  • איזה כיף. מאחלת לך שימשיך כך עד שבוע 40
  • היי שני!! שמחה לשמוע!! איזה כיף לכם בארץ עם הסקירות בגלל שזה עם רופא. אצלנו בגלל שזה עם טכנאי אולטרסאונד זה חוויה שונה. הן לוקחות נתונים, זה עובר לרופא וזהו. לא יושבים ומסבירים לך על כל איבר. כן פה ושם הראו לי אצבעות, דופק וזה אבל לא יותר מדי..
    דרך אגב אני הלכתי היום להשלים את הסקירה כי היו חסרים לי מדדים של עמוד שדרה. לקח לטכנאית מלא זמן, העוברית (וכן זה סופית בת) סירבה להתהפך לכיוון הנכון. הייתי צריכה להיסתובב מצד לצד 50 פעם עד שזה קרה.
    מתי את מתכוונת להתחיל לעשות קניות וכאלה?
  • ואייי שנינה איזה כייף שהכל בסדר ומאוד מרגש:)
    שימשיך ככה תקין קל ועגול :)
  • נטשה
    איזה כיף שזו בת!!!!!
    זה באמת נשמע לי מוזר הקטע של הטכנאי. אבל מה אני אגיד לך... זה ארה"ב לא אוגנדה... רשמתי בדיוק אתמול למישהי שאני יודעת שגיסתי שברילוקיישן דרך בעלה באוסטרליה, אז החברה ששלחה אותם ממש עוזרת להם בקטע הזה והם עושים את כל הבדיקות בדיוק כמו בארץ
    אבל השאלה למה את שם

לגבי קניות - התוכנית שלי זה מתישהו שבוע הבא אחרי החג לעבור על כל הדברים שיש אצל אמא שלי מהאחיינים
    לראות מה טוב ומה לא, ואז לדעת מה צריכה להשלים
    ולהתחיל להסתובב בחנויות להחליט
    על עגלה דיי נסגרתי - כנראה הפג פרגו בוק פלוס. היו איתנו בחו"ל זוג עם תינוקת בת חודשיים וחצי שעשו איתה הכלללל וראיתי כל היום את העגלה בפעולה, נפתחת ונסגרת בקלות, אמבטיה מרווחת, סל קניות גדול, נראית סופר סופר נוחה.
    מה איתך מתי מתכננת?

ותות תודה
  • את מקנדה כמובן תמיד אני מתבלבלת :)

• חמותי רוצה לעשות לי baby shower אז אני אמורה לקבל מתנות מזה..אני גם קודם צריכה להבין מה אני צריכה לקנות, לעשות רשימה. אין לי נסיון בדברים האלה בכלל.. אני חושבת שתוך חודש אתחיל בכל הסידורים האלה
  • יווו שניקי! איזה מרגש!!!!
    באמת קצת נעלמת, התגעגעתי!
    לנו יש היום סקירה ראשונה.... מטורף!
    מקווה שהבשורות שם תהיינה טובות
  • אוי נטשה גם אני רוצה בייבי שאוור!!!!!!
    בקנדה אין את הקטע הזה של אמונות טפלות ולא לקנות לפני ולא להכניס הביתה בלה בלה בלה???

חן גם אני התגעגעתי לפורום!
    היום חזרתי לעבודה אז אני שוב המון מול המחשב....

בדיוק הגבתי לך, מחכה לעדכון ממך אחרי הסקירה
  • איזה כיףףףףף
    בנות זה כיף!!!!! יש לי 3

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• נכון
    משום מה כשנקלטתי הייתה לי תחושה שזה בן וכבר ממש התרגלתי לרעיון
    אבל בתכלס לפני רציתי בת
    ולו רק כדי לא להיות ללחץ להבא שיהיו לי רק בנים :)
    אבל באמת הכי חשוב שהכל בסדר.

את עכשיו בהריון רביעי? או שהשלישית בבטן?

• זו תהיה בע"ה לידה רביעית...

אלי, תן בי את השלווה

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,

• איזה כיף!! וגם בת?? :)

• אנחנו לא מספרים כרגע מה יש לנו, בע"ה אחרי הסקירה השניה

אלי, תן בי את השלווה

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,

• אה אוקיי
    בהצלחה!!

• לשני: אין פה את הקטע של האמנות הטפלות וזה. וגם אם יש מישהי שחוששת (כמוני) הרצון לקבל מתנות שוות בחינם גובר על זה. גם פה הלא יהודים לא עושים ברית אז אין להם מסיבה אחרי הלידה כמו בארץ. בכל אופן כל החברות הישראליות שלי פה עשו גם בייבי שאוור וגם ברית/בריתה. לדעתי יש מצב הטרנד יבוא גם לארץ. שמתי לב שיותר כלות עושות את חתונה עם שושבינות ועוד כל מיני תופעות אמריקאיות אז יש מצב שיאמצו גם בייבי שאוורז. זה גם נחמד כי את הולכת לחנות ובוחרת את מה שאת רוצה וצריכה והבנות אחרי זה הולכות לחנות ומקבלות בחנות את הרשימה שלך וקונות רק מזה. כך שאת לא מקבלת דברים לא נחוצים.
    מהבחינה האישית אני קצת חוששת אבל אני חושבת שחלילה אם משהו יקרה זה יהיה שברון לב לא משנה אם יש לי כבר ציוד בבית או לא. ואמונות טפלות אני כבר תמיד מכריחה את עצמי להתעלם..
  • נטשה אני כל כך מסכימה איתך.
    אני לחלוטין חושבת שאם חס וחלילה משהו יקרה אז לא כמה דברים לתינוקת ששוכבים אצלי בבית זה מה שישפיע על המצב שלנו
    ממש לא מאמינה וכמו שאמרת גם כשכן מאמינה קצת כי מה לעשות זה מחלחל מנסה להכריח את עצמי להתעלם מזה.
    רק בגלל שאין לי כוח לאמא שלי ולא בא לי גם להלחיץ אותה אז הכל אני שומרת אצלה בינתיים ממה שיש
    נראה מה יהיה הסידור עם רהיטים וכאלה
    רק אם אבא שחי ירצה לסדר הכל מייד אחרי הלידה
    אני מכירה את עצמי אני לא ארצה שבעלי יזוז ממני סמ בבית חולים אם זה לא בשביל התינוקת.. אני כבר עכשיו צמודה :))
    בעיקרון מנהגי חתונה אמריקאיים לא מדברים אליי אבל בייבי שאוור בכיף בכיף בכיף!
    בעיקר כשסיכוי קלוש שנעשה אירוע זה ממש לא אנחנו
    אז בטח נקבל דברים רק ממי שממש ממש קרוב
  • איזה כיף לשמוע!
    שיהיו רק בשורות טובות
    בהצלחה!!!
  • שמחה שנהנת, ב"ה שהכל תקין

שימשיך ככה 555

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה