עורק טבורי יחיד ובדיקת מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר שבסקירה הראשונה התגלה עורק טבורי יחיד , שלחו אותי לייעוץ גנטי ולאקו לב עובר. ייעוץ גנטי אני עושה בשבוע הבא ואקו לב עובר רק בעוד חודש (לפי הנחיות הרופא).
    לפי מה שאני יודעת דיקור מי שפיר ניתן לעשות עד שבוע 20 ולכן אני לא כ"כ מבינה איך זה מסתדר...
    במידה והבדיקות יראו שאצטרך לעשות דיקור מי שפיר אני עדיין אוכל לעשות למרות שאהיה כבר בשבוע 23 או 24 וגם אז מי אומר שאוכל לתאם את בדיקה בהתראה כ"כ קצרה...
    מי אמור לתת הפנייה למי שיר? הרופא הגנטי? הרופא שמבצע את האקו לב או רק הרופא נשים שלי אחרי שראה את כל תוצאות הבדיקות???
    בקיצור מבולבלת נורא!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאמור, אשמח לעשות סדר בבלגן
    צריך לראות במה מדובר ואת כל פרטי המעקב עד עתה
    כתלות בכל אלו אוכל לייעץ על הצורך בהמשך מעקב, ואם בכלל יש בזה צורך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה