-
היי חמודה,
אני מאוד מבינה אותך אני רק בהתחלה וכבר הבטן שלי יוצא ושמים כבר לב לזה שאני בהריון
את באמת צריכה להתמקד במה שחשוב באמת וזה הבריאות
תנסי לפני כל ארוחה 15-20 דקות לפני לשתות 2 כוסות מים
תאכלי פירות במקום מתוקים ותשתדלי שכל פרי לאכול 7 דקות
תאכלי המון המון ירקות בכל ארוחה
תעשי טיולים ארוכים ברגל בערב
לי יש כלבה אז אני פשוט מאריכה לה את הטיולים ככה כולם מרוויחים
-
היי חמודה,
אני מאוד מבינה אותך אני רק בהתחלה וכבר הבטן שלי יוצא ושמים כבר לב לזה שאני בהריון
-
היי חמודה,
-
היי חמודה,
-
היי חמודה,
-
היי חמודה,
-
תודה רבה על התמיכה שני!! אשתדל לאכול יותר פירות וירקות, למרות שאני אוכלת די הרבה!!!
נקווה לטוב, ושתעבור הבאסה מהמשקל..
חג שמח ושנה טובה גם לך!
-
היי אני ממש מבינה אותך. אני בכללי מאוד רזה ולפני ההריון הייתי ממש בתת משקל כי בדיוק לפני זה עברתי הפלה ושלושה ניתוחים בקיצור תקופה קשה. השקילה האחרונה שלי הייתה בשבוע 19 ועליתי 10 קילו. חמש קילו טריימסטר ראשון ועוד חמש תוך 4 שבועות. הרופאה אמרה שזה בסדר כי הייתי צריכה להעלות יותר בגלל הרזון ההתחלתי אבל להתחיל להקפיד. ארוחות אני אוכלת לא גדולות ומשתדלת בלי גאנק פוד. הבעיה היא זה הרעב בין הארוחות. פירות ממלאים אותי לחמש דקות. אני כל הזמן מנשנשת עוגיות וקרקרים.. אני גם קצת נלחצת מלהשמין הרבה. דימוי גוף זה משמעותי לנו הנשים. אתמול בעלי צחקק שגדל לי התחת. לא באמת נעלבתי אבל זה קצת מלחיץ..אני רק מקווה שהרוב ירד בלידה והשאר תוך הנקה ודיאטה. גם נשבעתי להיכנס לכושר אחרי ההריון בלי קשר למשקל. בהצלחה לנו! עוד שבוע וחצי אני עוד פעם אצל הרופא נראה כמה העלתי משבוע 19..
-
בהמשך לדברים היפים שכבר נאמרו,
אני התעמלתי לאורך כל שני ההריונות הראשונים שלי.
עשיתי התעמלות לנשים בהריון דרך קופ"ח כללית,
הלכתי המון, שתיתי המון מים,
כך שלמעשה אני *רזיתי* במהלך ההריונות שלי (כמובן מבלי לפגוע בעובר).
מציעה לך לחפש מסגרת טובה להתעמלות לנשים בהריון,
יש חוגים של פילאטיס לנשים בהריון.
אפשר להתעמל בהריון, ואף רצוי.
מחקרים מעידים שהתעמלות משפרת משמעותית את מהלך הלידה,
מסייעת להורדת במשקל מהירה אחרי הלידה,
ובכלל, מוספיה חיוניות בזמן ההריון.
מומלץ בחום
-
איך אני מבינה אותך!!!
זה מעסיק אותי מאד!
אני בשבוע 14+5, עם תאומים וכבר עליתי 3.5 קילו!!!!!!!!!!!!!
קראתי בתאומים העליה הממוצעת היא 25 קילו אבל אני עוד עם 8 קילו עודפים מההריון עם בתי... ואני מוטרדת נורא שאם לא הצלחתי להוריד אז, לא משנה כמה הפריע לי, אני לא אצליח גם עכשיו ואני רק בהתחלת ההריון עכשיו!!!
אני יודעת שאני צריכה להשתדל יותר וזה בהחלט אפשרי אבל לפעמים אני לא מצליחה לגייס כוחות לחתוך סלט, או שאני רעבה מדי לכאן ועכשיו (כי אני בבחילות ולא אוכלת עד שאני מרגישה שצריך עכשיו, ואז אני אוכלת יותר מדי...)
בקיצור, מעין לופ מדאיג כזה... 3.5!!!!
אני מנסה לומר לעצמי שזה גם החג אבל בחיאת... יש עוד חגים שאוטוטו מגיעים... איך אסיים בסופם?!
-
היי חמודה
אני יכולה להגיד לך שלפחות אצלי
בהתחלה זה העסיק אותי מאוד
כי התחלתי עם עודף משקל ומאוד פחדתי לסיים טנק ולהרגיש דוחה וכו' וכו'
אבל דוקא ככל שהשבועות עוברים
הבטן מתחילה לצאת ולהיות הריונית לחלוטין ככה שאין ספק
אני מתחילה להרגיש יותר את העוברית
בדיקות חוזרות תקינות
אני מרגישה שזה פשוט חסר משמעות.
כן מנסה מאוד לא להגזים, אומנם לא אוכלת בריא ועושה ספורט אבל גם לא דוחפת קרפים וגלידות וכל מה שבא לי בלי הכרה.
בכל מקרה בשבוע 19 אני חושבת שלראות את ההריון זה לגמרי נורמלי!! אצלי בשבוע 12 כבר ראו.
ואגב כל הבנות הרזות שאני מכירה הורידו בשנייה את המשקל של ההריון שזה לא ייאמן. אני לא רזה ואין לי נטייה להיות רזה, רק להפך, אז ברור לי שכל קילו שירד יהיה בעבודה קשה.
חיבוק!!
-
זהו בדיוק שני, לזה אני מתכוונת... אצלי שום דבר לא נושר ואני לעולם לא אהיה במצב לצאת מחדר לידה במכנסי סקיני...
אני מלאה ולכן להגיע למצב של עגולה פלוס פלוס מלחיץ אותי.
אני משתדלת לומר גם לא, מפחדת לעשות פעילות גופנית (למרות שחשבתי להרשם ליוגה).
את לא חושבת ש-3.5 קילו זה הרבה לשלב הזה?!! (את לא מזועזעת כמוני

)
-
חחחחח
אני חושבת שזה מאוד תלוי בכמה שקלת גם... אני לא מזועזעת כי זה גם תאומים ואולי הגוף שלך צריך את זה, וגם אוכלים יותר ופחות בריא בשליש הראשון בעיקר - כמה שהתכוונתי ברגע שהתחילו הבחילות חייתי על הדברים הכי לא בריאים ומזינים בעולם כי מכל דבר אחר נגעלתי ברמות היסטריות
אני עד שבוע 20 העליתי 1.6 ומחר יש לי שוב שקילה ומתה מפחד כי היינו בחו"ל!!! דוקא בחג לא אכלתי בהיסטריה.
אבל אני באמת התחלתי עם עודף משקל גדול אני אפילו מתפדחת לרשום... ולכן כשבין שבוע 16 ל20 לא עליתי כלום האחות ממש שמחה והתלהבה. במשהי רזה יותר שצריכה את השומן הזה כנראה היו נוזפים.
אני גם מאוד רוצה לעשות יוגה ולא הולכת סתם מעצלנות. אין לי שום תרוץ אחר וגם לא מפחדת מזה, פשוט כל סופש אומרת לעצמי שאעשה ואז בראשון קמה גמורה כמו היום ולא יכולה עוד לחשוב איך אגרור את עצמי לאנשהו אחרי.
גם היום אגב זה לא שאני אוכלת הכי בריא בעולם ומפרגנת לעצמי בארוחות בכיף
אבל כן בגדול משתדלת לא להגזים כל יום ולפחות בגזרת האקסטרות להתאפק
נגיד אלך עכשיו לקנות לעצמי בייגלה במאפייה כי בא לי אבל אחר כך כשיבוא לי גלידה אני לא אקנה 90% מהפעמים
אבל באמתתת אני כל כך לחוצה מהתחלה שאני רק רוצה שהכל יהיה בסדר...
ועוד משהו - אני מנסה להנות גם מהצד המשחרר של זה...
נגיד יום שני ליוויתי חברה לחתונה מהבוקר ואמא שלה הכינה מלא אוכל שיהיה בזמן שמתארגנים
ופתאום שמתי לב שאני יכולה לאכול בחופשיות כי לא מעניין אותי אם תצא לי בטן בשמלה
-
1.6 קילו עד שבוע 20??
את רוצה שאזדעזע עוד מה-3.5 שלי?
אני חוששת לעשות פעילות גופנית כי אני אחרי 2 הפלות ולכן אני שומרת על עצמי מכל מאמץ מיותר אבל אחרי החגים אני רוצה לעשות יוגה... נהניתי מאד בהריון עם בתי מפעילו בסטודיו Cלהריוניות... אמרתי שאשחזר את התענוג..
אני חייבת לזוז איכשהו, פשוט רוצה לעבור בשקט את השבועות הראשונים המלחיצים האלה.. אז אחרי החגים אעשה משהו עם זה...
התחלתי את ההריון מלאה, אין דרך אחרת לומר זאת. אז הבטן יצאה מזמן ונכון שאחרי הארוחה אני פחות לחוצה שיראו את הבטן כי זה מתחבא מאחורי התאומים אבל יום הדין יגיע מתישהו... מפחדת להגעל מעצמי...
כל קילו יורד אצלי בדם..
-
אבל התחלתי באמת בעודף משקל גבוה מאוד!!!!!!!!!!!
וגם אני מפחדת
אני מקווה שאחר כך אמצא את הכוחות באמת לרדת
כי אחותי כל החיים מאוד מאוד שמרה ומאז הילד הראשון ועד היום היא אף פעם לא באמת הורידה את המשקל העודף
וזה מאוד מאוד לא נעים
אני מקווה באמת שהכל יעבור בשלום וגם מבחינת מצב רוח וקושי אחרי הלידה יהיה לי בסדר
ואז אוכל לה**** זמן גם לזה
-
אני חייבת לציין שהתחלתי את ההריון במשקל תקין ועד כה עליתי 7 קילו!! מה שאמרתן זה כלום :(
זה ממש מוגזם לפי מה שאתן עליתן!
-
גם עליי רואים כבר את ההריון
אלי, תן בי את השלווה
לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
האומץ לשנות את אשר ביכולתי
והתבונה להבחין בין השניים
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
-
לא מכולן זה יורד כ"כ בקלות... אצטרך לאכול כמה קילוגרמים של חסה ביום.. וזהו כדי שאוליי יזוז אצלי משהו...
לפעמים אנחנו אוכלות(גם בימים כתיקונם) כי אנחנו מכינות להם פסטה (אחרת מי היה נוגע?!), אז הפחד הוא לאכול כי חוטפים כרגע מה שיש.. או להשאר ערים או.. טעים (כי גם זה קורה)...
אז הפחד ברור...
-
אני אומנם בהתחלה אבל ירדתי עד עכשיו 3 קילו ( ירדתי 4 אבל בימים האחרונים עליתי קילו)
אני מאוד מאוד קנאית למראה החיצוני שלי וגם אותי זה מדאיג
אני מפחדת לעשות הליכות בערבים וספורט כי הייתה לי הפלה לפני 5 חודשים ואני ממש מפחדת על ההריון הזה, אז אני עודה דברים אחרים רק בשביל לזוז:
אם אני נוסעת למקום כלשהו אני מחנה מעט רחוק יותר מהרגיל
עולה במדרגות במקום במעלית ( בצורה מבוקרת כמובן)
בערב ובבוקר אני עודה טיולים ארוכים יותר עם הכלבה שלי ( יוצאת מרווחת מכל הסיפור)
ואני ממש ממש ממש מקפידה על מה שאני אוכלת!!
למרות שבימים האחרונים החשקים לג׳אנק ממש מתגברים אצלי..
אבל שורה תחתונה/ הכל שטויות ומה שחשוב זה רק הבריאות שלנו ושל העוברים המהממים שלנו
בסוף נוריד הכל..( בתקווה)
-
שני את צודקת מאד, אני מפחדת שמעבר למשקל העודף שאני נושאת גם ככה, אצטרך להאבק בקילוגרמים נוספים שהקושי להורידם הוא עצום.
אז זה בחירות, בחירה בקמח מלא במקום קמח לבן, בחירה לוותר על העוגיה הזו או המתוק ההוא, זו עבודה יומיומית כי אני גם עובדת מהבית כך שמדובר בקושי בפני עצמו אבל אני חייבת לעשות את המאמץ הזה, אחרת יצטרכו להרחיב עבורי את המפתח בחדר לידה...
כל חיי אני בדיאטות ואחרי לידת בתי, כאילו הקושי היה רב מדי בגלל הפיתויים כתוצאה מהעבודה בבית. הכל זמין... אז אני חייבת לעשות מאמצים גדולים יותר ולו בשל הפחד לצבור משקל עודף שלרדת אותו יהיה בגדר משימה כמעט בלתי אפשרית...
וכן, צריך לזוז... אחרי החגים ארשם ליוגה, או שאתחיל לעשות הליכות קצרות... רק כדי לזוז...