צריכה חוות דעת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    הזמנתי באינטרנט מכשיר דופלר על מנת לשמוע את הדופק של העוברית שלי, מישהי פה משתמשת באחד כזה? זה תופס את הדופק?? ואם כן באיזה מכשיר מדובר????
    אשמח לעזרה
10 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לי יש דופלר
    אני לא זוכרת את השם שלו אבל משהו מאוד מאוד פשוט ובסיסי
    גם לתות27 יש אותו קניתי בהמלצתה אולי היא תדע את השם
    באמת שומעים את הדופק! צריך לקחת בחשבון שלפעמים תופסים אותו תוך שנייה ולפעמים לוקח הרבה זמן ואז זה מלחיץ וכבר מכניס אותי לעצבים כאלה... לפעמים אני מפסיקה לנסות וחוזרת לזה אחר כך
    אגב בשבוע האחרון שמתי לב שהרבה יותר קשה לי וגם שומעת פחות טוב
    אני חושבת שאולי העוברית יותר גדולה וזזה יותר....
    כי הייתי בסקירה ביום שלישי והוא אמר שהדופק מצוין
  • היי, כמו ששני 13 רשמה, גם לי יש דופלר. שומעים בו את הדופק, צריך לשים לב שיש דופק איטי יותר שהוא שלך ודופק מהיר יותר שהוא של העובר.
    קוראים לחברה בייבילינק (בייביסאונד) באמת דופלר פשוט מאוד לתפעול וקטנציק.

שני 13- בהחלט כשהשבועות מתקדמים יותר קשה יותר לתפוס את הדופק צריך לשותת בבטן מלא מלא עד שמוצאים ולפעמים עד שמוצאים זה תוך שניה בורח כי העובר/ית זז/ה מהר.

אני לפעמים כבר מתעצלת להדליק אותו, אם אני מרגישה את העובר אז אני מוותרת. רק בערב לפני שינה מנסה שוב וזהו.
  • תות ממש שמחה שזה לא רק אצלי...
    וגם אני מרגישה שלפעמים אני מוצאת וישר זה נעלם וזה מחרפן!!!!!
    מה שכן בשבועיים האחרונים התחלתי לקלוט בדופלר כל מיני טיקים כאלה
    שלא היו שם קודם
    תוהה אם זה בעיטות קטנות שאני לא מרגישה או משהו...
    וגם הפסקתי כבר כל יום כי גם אין לי כוח מאז שזה נהיה מתיש
    אני מרגישה שזה רק מלחיץ אותי
    אז עברתי ליום כן יום לא כזה....
  • תודה רבה על העזרה!!! אני הזמנתי דופלר של חברת אנג'ל סאונד. מקווה שיהיה תקין, גם אם אני לא אשתמש בזה כל יום לפחות לפעם אחת או פעמיים להנות ממנו ולהשמיע לבעלי קצת
  • קחי בחשבון שברגע שיש אותו מאוד מאוד מפתה להקשיב הרבה
    אבל אז מה אני נהנית
    זה כמו שברור לי שאם היה פה באזור למכבי מוקד נשים הייתי הולכת איזה פעם בשבועיים לבדוק מה קורה... כי תכלס תמיד יש איזושהי סיבה ללכת - כאבים בחילות לא מרגישה כן מרגישה.... ופשוט כי זה מלא טירחה כשאין מוקד נשים לרוב מוותרים
  • האמת שיש לנו מרכז האישה אצלי בעיר, אבל לא בא לי ללכת כל פעם שיש לי איזשהו ג'וק בראש.
    אני התחלתי להרגיש ממש בקטנה את העוברית, כמעט כל יום אני מרגישה משהו אבל לפני יומיים היה לי יום שלם שלא הרגשתי כלום, באותו היום החלטתי שאני צריכה דופלר בבית כי אחרת אני אשגע את כולם בקופת חולים
  • לי היה באאאאאאאא
    אם לא בעלי שממש לא נותן מקום להיסטריה וכל הזמן רק מרגיע נראה לי הייתי מתאמצת אפילו לקבל הפניה למיון כשמשהו מרגיש מוזר
    אבל זה גורם לי להראות משוגעת
  • חחח קודם נעבור את ההריון הזה בע"ה אחרי זה אני אתחיל לחשוב על ההריון הבא
  • חחחח ממש
    ואני באמת עובדת בפסיכיאטריה בתחילת ההריון הרגשתי הכי משוגעת בכל חדר שנכנסתי אליו בערך!
  • חחחח נחמד לדעת שאני לא היחידה שהייתה ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה