מעקב זקיקים עם שני זקיקים מובילים ללא טיפול הורמונ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני עושה מעקב זקיקים ללא טיפול הורמונאלי/תרופתי כלשהו.
    בus נראו שני זקיקים מובילים אחד 17 והשני 16.
    עד כמה זה שכיח שזה קורה בלי שום טיפול כלשהו?
    האם יש קשר לתאומים?
    האם זה מגדיל את הסיכוי להריון החודש?
    מישהי יכולה לחוות מנסיון או הכרות שלה?
3 תגובות
עמוד 1
  • הי :) קצת קשה לדעת מא.ס בודד כזה. זה יכול להוביל לסיכוי גבוה יותר לתאומים, וזה גם יכול להעלות חשש לשחלות פוליציסטיות. צריך להמשיך לעקוב.. מאחלת לך שהשנה החדשה תביא איתה בשורות שאת מחכה להן! שאלות כאלה ייתכן ועדיף לך לשאול בפורום המקביל של "מנסים להיכנס להריון" או "טיפולי פוריות", כי שם הבנות לרוב יותר מבינות בזה..
  • היי בנות,הבנתי שמעקב זקיקים זה לצורך זיהוי ביוץ דרך אולטרסאונד?
    והבנתי שזה דרך הרופא נשים אבל איך אני מגיעה אליו בזמן שלפני הביוץ והאם נדרש משהו בשביל לבצע את הבדיקה הזאת?
  • כן מאמי זה נועד לבדוק גדילה וצמיחה של הזקיקים ובשביל לזהות את הביוץ
    פשוט תגיעי לרופא שלך ותבקשי ממנו הפניה למעקב.
    בדרך כלל מתחילים לעשות מעקב מיום 10 למחזור שלך ואז ניתן לזהות את הזקיקים בזמן!!

תפוזינה- זקיק מגיע לביוץ מגודל של 21 בערך אם אני לא טועה
    זקיק בגודל 17 זה לא ביוץ חזק אני לא חושבת שאת עדיין מבייצת אלא שזה יקרה עוד יום יומיים
    הזקיק שיגדל לגודל הגדול ביותר יוציא ביוץ והלוואי ויהיו לך שניים כאלו!!!

מאחלת לכן שהלוואי והשנה החדשה תביא איתה בשורות חדשות וטובות וחיים חדשים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה