שבוע 6 בפתח אבל..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיימנו אתמול יחסי מין והיו לי הפרשות חומות אחרי זה..
    רק בניגוב אבל זה מטריד אותי שקרה משהו..
    גם היום בבוקר אחרי שניגנתי היו לי הפרשות חומות בהירות..
    יש לציין שבמהלך כל החג היו לי המון הפרשות ( צהובות ולבנות) ממש בלי הפסקה..
    תרגיעו אותי, התור לרופא רק שבוע הבא :(
2 תגובות
עמוד 1
  • הפרשות יש במהלך כל ההריון, גם לי יש עד עכשיו. הפרשות שקופות וצהובות זה נורמלי. הפרשות חומות זה דם ישן, גם לי היו בתחילת ההריון ובעל פעם שהיה נסעתי למוקד לבדוק שהכל תקין שם בפנים (הכל היה תקין) ואמרו לי שזה דם ישן, אם זה דם אדום אז חייב לבדוק ולהיות עם אצבע על הדופק.
    אני משערת שאם יש לך תור בעוד שבוע אז לא בדקתעדין דופק, לכן כדאי לחכות לתור שלך, אבללללל אם זה ממשיך תסעי למוקד שיבדקו!זה יכול להיות דימום השתרשות ויכול להיות שלא.
    בהצלחה:)
  • היי,
    אני חושבת כמו תות שאם זה לא ממשיך פשוט לחכות לתור שלך
    אם זה קורה שוב ללכת להיבדק
    ובינתיים הייתי נמנעת מיחסי מין רק למקרה שיש לך איזושהי רגישות שם כרגע
    (ואני ממש לא בעד זה באופן כללי אנחנו מקיימים כרגיל כל ההריון, רק ליתר ביטחון כי היו הפרשות חומות)
    תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה