אחוזוני גדילה עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר עשיתי סקירה שלישית אחרי היסטריה שהייתה לי שהרופא אמר שהעובר קטן יחסית לשבוע (משקל)
    ביום הסקירה הייתי 30.6 העובר שקל 1390 גרם והוא אמר שהוא שייך לאחוזון 27.4 מה זה אומר בדיוק??? תקין? לא תקין??? בבקשה עזרה אני בלחץ נוראי.
    הרופא אמר שחוץ מזה שהוא קטן במשקל הוא מאה אחוז אבל צריך לעקוב אחרי זה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    ממה שאני רואה בתשובות של ד"ר הדר ומקומות נוספים
    מה שחשוב זה שהתינוק שומר על האחוזונים שלו
    כלומר אם הוא עד עכשיו היה באחוזון 50 ופתאום 27 אז זה לא טוב
    אבל אם מהתחלה זה משהו אחר ויש תינוקות בכל הגדלים
    לדעתי תתייעצי עם ד"ר הדר בפורום הרפואי ותרשמי לו מה הייתה ההיסטוריה של הערכות המשקל...
  • תודה
  • אצלי הוא היה אחוזון 50 ועכשיו 30, הרופאה שלי אמרה שזה בסדר גמור. חוצמזה שיש פער לפעמים גדול בין הבדיקה לבין מה שקורה בפועל.
    לא צריך להילחץ מכל דבר, לחברה שלי היתה עובר אחושון פחות מ10 שכבר קוראים לזה "פיגור בגדילה" והרופא אמר לה שיהיו לה בעיות כשהיא תיוולד וסיכויים שהיא לא תשרוד ואם כן אז בעיות במח וכאלה. הילדה החמודה הזאת בת שנה ובריאה וחמודה ונורמאלית אין מה להילחץ.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה