אחוזון בהריון, בבקשה עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    אני בשבוע 31.5 שבוע שעבר הייתי בסקירה שלישית אחרי היסטריה שהייתה לי עם הרופא שלי שאמר שהתינוק קטן יחסית לשבוע, אני רוצה לציין שכל ההריון הוא היה מתקדם יותר ואף הקדימו לי שבוע כלומר, בפועל תאריך ווסת אחרונה הייתה 25-2-2014 והקדימו לי ל-18-2-2014.
    אני רוצה לציין שהרופא אמר שהבעיה היא רק במשקל כלומר היקף ראש וכל השאר תקין לחלוטין.
    המשקל בסקירה היה 1390גרם (שבוע 30.6) ואמר שהעובר שייך לאחוזון 27. הרופא אמר שצריך לעקוב אחרי זה להמשך גדילה.
    מה זה אומר האחוזון הזה? תקין לא תקין?
    האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שהוא יגדל?? אני לוקחת ויטמינים וברזל מנה כפולה ממה שצריך כי אני עליתי בסך הכל קילו מתחילת ההריון, זה יכול להיות שבגללי העובר קטן?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אחוזון 27 זהו אחוזון תקין. אבל, בכדי האם יש בעיה אז אי אפשר להסתפק רק בזה וצריך לדעת מהו הקף הראש, מה היו הערכות המשקל הקודמות ועוד פרטים רבים, שאני מניח שהרופא שלך יודע ולכן אמשר שאפשר להסתפק במעקב.
    מעבר לזה, איני יכול לומר יותר דרך הפורום והמידע הנוכחי.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה