הריון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי! זאת ההודעה הראשונה שאני כותבת בפורום אבל עוקבת אחריכן כבר כמה זמן :)
    קיבלתי מחזור אחרון ב1/9 והיום אמורה לקבל... לא התאפקתי ועשיתי בדיקה של בלו קליר. אחרי שתי דקות כבר הופיע הפלוס !!!! כלומר פס נוסף (קצת יותר בהיר יותר מהשני). ואני הכי מאושרת בעולם !!!! לא יודעת למה (כנראה מההתרגשות) אבל הסתכלתי על הבדיקה שוב שעה אחרי והפס מאד מאד בהיר, בקושי רואים אותו.
    זה אומר משהו...?? זה קרה פה למישהי?
    אני מרגישה ששמחתי מהר מידי... :/
3 תגובות
עמוד 1
  • פס זה פס! אם הוא מופיע והוא חלש מאוד זה אומר הריון צעיר מאוד!

תבקשי מרופא משפחה או מרופא נשים (מי שזמין עבורך השבוע עוד) הפניה לבדיקת הריון ותבצעי בדיקת דם אחת ואת השניה אחרי 48 שעות כלומר אחרי יומיים, המספר שיוצא לך בבדיקה הראשונה אמור להכפיל את עצמו בבדיקה השניה. דוגמה: אם יוצא 20 בבדיקה הראשונה בבדיקה השניה כעבור 48 שעות יצא לך 40.

מזל טוב איזה אושר זה הריון:)
  • זה בדיוק מה שהיה לי לפני שבוע כשעשיתי בדיקה. היה קו בהיר כי זה ממש התחלה. אחרי כמה ימים עשיתי שוב והפס היה ממש בולט!!!! איזה כייף לנו!!!
  • תודה רבה רבה תות!! רגעת אותי..... למרות שכמובן שרצתי לסופר פארם ועשיתי עוד בדיקה שאמנם יצאה חלשה אבל זה כבר לא השתן של הבוקר..... איזה כייף!!!!!
    Charlsy - המון מזל טוב! מאחלת לשתינו הריון תקין ושקט!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה