חודש אחרי ציטוטק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    בתאריך ה 31.8.14 נאלצתי לעבור הפלה באמצעות ציטוטק לאחר שלא היה דופק לעובר. עוד באותו יום נפל השק ובביקורת יומיים אחרי אמרו שכמעט הכל נקי וירד בהמשך עם הדימום. אמרו לי לחזור לביקורת את הרופאה שלי לאחר מחזור.
    אני חייבת לציין שברגע שהדימום פסק לגמרי לא שמרנו (תחושה פנימית שלי היתה שהכל בסדר).
    לפני יומיים התחילו לי הפרשות חומות, ואתמול היום טיפין טיפין של דימום חום קל מאוד כמו בסיום מחזור.
    כיצד אמור לבוא המחזור? רגיל לחלוטין? האם זה יכול להיות התחלה של מחזור? או שמא אולי מדובר בדימום של השתרשות ונכנסתי להריון?, היתכן?
    קבעת מראש תור לרופאה שלי לעוד שבוע כי לקבוע אצלה תורים לוקח המון זמן אך לא יודעת אם עלי בכלל ללכת.
    לא חשבתי בכלל שיש ביוץ אחרי ההפלה אבל לאחר שקראתי והחכמתי הבנתי שיש בנות שנכנסו מיד להריון עוד בטרם המחזור הראשון אחרי ההפלה.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

המחזור אמור להיות רגיל - יכול להיות שזו ההתחלה שלו. יכול להיות גם שמדובר בהריון.
    כל האופציות פתוחות, ועד לבדיקה של הרופאה שלך אי אפשר יהיה לדעת בוודאות. בינתיים ועד הפגישה עם הרופאה שלך - במידה ולא תקבלי מחזור של ממש כדאי לעשות בדיקת הריון.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה