בגדי הריון- צריכה עזרהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    הגיע השלב בו כבר הכל לוחץ ואני צריכה להחליף מלתחה
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי איזה שבוע את?

• איזה מידה את ומאיפה?
    יש לי כמה מידה 44 שלקחתי מגיסתי ממש חדשים של רמי לי ואבישג ארבל ואני מהקריות בשמחה אתן.
  • אם יש לך איך להעביר את החודש הקרוב, הייתי מציעה לך להזמין ב-Aliexpress.
    אם לא, תנסי את האתר של Style River - זה אתר ישראלי שמוכר בגדי מעצבים וגם מותגים פחות מוכרים. מנסיון, האיכות מעולה והשירות מדהים. מאוד קל להחזיר אם לא מתאים ולקבל את הכסף חזרה. (הבגדים מגיעים תוך שבוע-שבועיים)
    המחירים משתנים אבל יש להם הרבה סיילים, אז שווה לעקוב, גם אם עכשיו נראה יקר (לי למשל יצא לקנות שם מכנס מחויט להריון ב-100 ש"ח...)

תהני!
  • סטייל ריבר גם הזמנתי, לא מחויט אבל טיץ הריון שאני מתה עליווו והוא נוח בטרוף ב60 שקלים בסייל
    אגב רק כשהגיע קלטתי שהוא בכלל של רמי לי!
    ונקסט גם שמעתי באמת ביקורות טובות

ובאמת אשמח לתת את המכנסיים שיש אצלי אם מישהי רוצה...
  • תודב רבה בנות! אני בהחלט אבדוק איפה שהצעתן...

ONE1 - אני שבוע 17 + 6 מים

שני 13- איזו מתוקה את תודה!!! אני בנתיים מידה 36 (לפי המכנס הריון שקניתי...) אני מאימינה שעוד אגדל אז אם יהיה רלוננטי אני אגיד לך. תודה!

• אם ככה אז למה לא לקנות? יש לך עוד המון זמן עד הלידהההה
    לדעתי כן תשקיעי במכנס שתיים, נשאר לך עוד בערך 4 חודשים, זה מספיק בשביל להתחדש
  • אני קצת מאחורייך (16) וגם מתחילה להרגיש לחץ :-\
    באותה בעיה, באיל אקספרס אנילא מצאתי וסטייל ריבר מישום מה לא נפתח לי :-\
    בהצלחה!!

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה