כאב חד וחזק בבטן התחתונה מימין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    לפני שעה בערך התחיל לי פתאום כאב חד וממש חזק בבטן התחתונה למטה שהקרין גם למפשעה ולווה קצת בתחושה של בחילה
    כרגע הוא עבר אחרי שנחתי קצת ועיסיתי את המקום..... לא היה לי דימום....

האם קרה או קורה לכן לפעמים? יכול להיות שזה קשור לגדילה של הרחם?
    הייתי הבוקר אצל רופאת הנשים והיא בדקה את צוואר הרחם אמרה שהוא בסדר גמור, וגם ראתי את הלב של העובר פועל אז מהבחינה הזו הכל היה בסדר....
    מתלבטת אם ללכת להיבדק שוב או שזה דבר שכיח.....
    אתייעץ גם עם ד"ר הדר
6 תגובות
עמוד 1
  • האמת שזה נשמע כאב הגיוני, עקב התרחבות הרחם יש כאבים באיזור התחתון של המשפעה והבטן התחתונה. די נפוץ. גם אני חוויתי וחווה את זה, אפילו היום.
    הרחם לוחץ על כל מיני איברים ומתרחב וזה לא כלכך נעים. הבנתי שהכאבים האלה די נפוצים במיוחד בהריון ראשון כשהגוף לא רגיל לזה.
    אם הכאב נרגע ואין דימום אז לדעתי הכל תקין.
    אבל אם זה ירגיע אותך ללכת להיבדק, אז לכי. שום דבר לא שווה את השקט הנפשי שלך!

מקווה שזה כלום! המשך הריון קליל!
  • לי זה קרה לא מעט, כאבים דוקרים בצד ימים שהקרינו למפשעה. הרופא אמר שאין מה לדאוג

• לי זה גם היה קורה המון עד לאחרונה
    ממש לפעמים הייתי צועקת מכאבים (בעיקר אם זה היה לפני השינה)
    לא יודעת אם ללכת להיבדק שוב כי היית בבוקר,
    אבל מה שמרגיש לך נכון :)

• לא רואה צורך להיבדק..... בדיוק היום אמרתי לאמא שלי שמזמן לא ביקרתי כלכך הרבה במרפאות ובבדיקות....
    עכשיו שאני שומעת מכן שגם לכן זה קרה או קורה זה מרגיע..... הבן זוג שלי כבר ממש נבהל, פחד שקרה משהו נורא.....
    וואי שני באמת התחשק לי לצעוק כשזה קרה
  • אני מאמינה שהוא יגיד לך שהוא לא יכול לדעת בודאות בלי לבדוק
    אבל באמת שלי זה היה קורה המון
    וזה נעלם ממש לאחרונה
    בכלל פעם סיפרתי נראה לי שחודש שלם, החל מיומיים לפני האיחור, הייתי מתעוררת כמעט כל לילה מכאבים חזקים בבטן
    כמו דקירות
    וזה פשוט היה הזוי
    וכמה שאני היסטרית דוקא מכאבי בטן ניסיתי להרגע כי רשום בכל מיני מקומות שאם זה עובר אחרי מנוחה כנראה זה הגדילה של הרחם
    היו פעמים שגם ממש כאב לי במפשעה
    אם תראי שזה חוזר ולא תהיי רגועה אז תלכי

וכן, אני בכלל שנים נמנעתי מבדיקות דם וכל מה שקשור כי אני שונאת דקירות
    פתאום זה שגרה...
    וגם רופאים - בשביל עצמי נדיר שהולכת. פשוט לא מודאגת מדי ומנסה להעביר דברים לבד...

• בדיוק בימים אלו יש לי את הכאבים האלו הם היו לי בסביבות השבוע ה15 ועכשיו שבוע 25 יש לי שוב
    תנסי לנוח קצת לשתות הרבה ולאכול מנות קטנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה