שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר הדר,

אני בהריון תאומים (לא זהים) לאחר ivf שבוע 16+4.
    בבדיקת שקיפות עורפית הכל היה תקין והשיכלול של השקיפות+גיל יצאה 1:6313 (אני בת 29)
    בבדיקת הסקירה מוקדמת הכל יצא תקין ולא נמצאו ממצאים חריגים, הכל תקין ברוך ה׳.
    הבנתי שחלבון עוברי לא כ״כ תופס על תאומים ויכול לתת תשובה שגויה והרופא נתן לי בכל זאת הפניה במידה וארצה לעשות ובנוסף המליץ לעשות את הבדיקת דם verify ואמר שזה נותן תשובה ודאית של 99.9% אם יש מומים ותסמונות חס וחלילה.

אני יודעת שזה אך ורק המלצה אבל אשמח לשמוע את דעתך לאור הנתונים,
    האם כדאי לעשות את החלבון עוברי?
    האם כדאי לעשות את הבדיקת verify?

אודה לתשובתך

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין מקום לעשות את החלבון העוברי. תשובה תקינה אינה אמינה ותשובה לא תקינה רק תשבש את דעתך מדאגה ולחינם. בדיקת הוריפיי היא טובה אך ודאות ה - 99% נכונה רק לתסמונת דאון והוודאות לגבי שאר התסמונות שהיא בודקת הינה נמוכה יותר.
    לכן אם השאלה היאר רק סתמונת דאון אז לעשות וריפיי אך אם את רוצה יותר מידע ואינפורמציה אז דיקור מי שפיר היא הבחירה.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה