בעיתיות באוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,אני נמצאת באמצע שבוע 11 (חודש 3) ואני נתקלת לאחרונה בבעיה מבאסת כל פעם לאחר שאני אוכלת ארוחה מסיבית הבטן טסה לי קדימה שזה לא הבעיה, הבעיה היא שאני נתקפת כאבי בטן קשים וישנה מקופלת כל הלילה.
    לפני יומיים הלכתי עם חברה בערב למסעדה ואכלנו קצת בהגזמה ולאחר מכן כ"כ כאבה לי הבטן שיום אחרי לא יכלתי ללכת לעבודה, מכך הסקתי לא לאכול כבד בערב או בלילה, אבל היום בעבודה אכלתי בצהריים טוסט מבייגלה גדול סביר יחסית, ושוב אני מרגישה את הכאבים האלה, מה הפיתרון לזה?

3> linoy
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,

תנסי אולי לאכול בכמויות קטנות במרווחי זמן קטנים... :)
  • היי גם לי זה קרה ועדיין קורה תנסי לאכול במנות קטנות יותר
    ולשתות הרבה
  • תגדילי את מספר הארוחות
    ותקטיני את כמות האוכל,

• אולי תנסי לאכול לאט יותר :)
  • תודה רבה לכן בנות, זה פשוט סיוט, זה לשנות סדרי עולם בשבילי להתחיל לאכול ארוחות קטנות, אני אומנם רזה אבל כשאני אוכלת אז אני אוכלת!! מכל הלב.
    אבל כן נראה לי שהפתרון זה להתחיל לאכול ארוחות קטנות במרווחים קטנים, כי ארוחות גדולות יחד עם העצירות של ההריון זה כאבי בטן נוראיים, במיוחד בלילה.

3> linoy
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה