היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה כללית לכולן, מתי סיפרתן על כך שאתן בהריון? אני חושבת לספר לאחר השקיפות העורפית, שככה הבנתי שנהוג. מה אתן עשיתן? תודה
3> linoy
12 תגובות
עמוד 1
זה עניין של כמה את מרגישהתוחה עם הסובבים אותך.... אני סיפרתי בשקיפות לאמא ולאחותי ולכל השאר אחרי הסקירה המוקדמת.... יש כאלה שיספרו בבדיקת בטא חיובית... ואפילו יש כאלה שיספרו ישר איך שראו במקלון שני פסים. שיהיה לך מזל טוב והריון תקין:)
לאבא שלי ולהורים של בעלי סיפרתי אחרי השקיפות לאחיות שלי ולכמה חברות ממש קרובות שהייתי צריכה את תמיכתן בשבועות הראשונים סיפרתי אחרי הבדיקה על המקלון לכל השאר אחרי הסקירה
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
לאמא שלי סיפרתי אחרי א"ס ראשון כשראינו דופק. זה היה בערך שבוע 7 להורים של בעלי בשבוע 12 וכל השאר ראו לבד בסביבות שבוע 16. ומי שלא ראה אני לא טורחת לעדכן. אבל זה מאוד תלוי בהרגשה שלך.
לאמא ואבא שלי סיפרתי בשבןע 7 בערך להורים של בעלי סיפרנו בשבןע 9 אחרי א״ס ראשון כי להם קצת קשה לשמור סוד. ולאחים והאחיות סיפרנו גם בערך בשבוע 9
אני נראה לי אמשיך לשתוק עד שישימו לב...
אני סיפרתי להורים בשבוע 9 לאחים אחרי סקירה מוקדמת ולמשפחה אחרי סקירה מאוחרת והשאר מי שראה ראה:)
מזה איזה מתונות אתן!!, אני בסוף שבוע 11 כרגע ויום ראשון בעזרת השם עתידה לעשות בדיקת שקיפות עורפית, אני סיפרתי להורים שלי ושל בעלי שבוע אחרי שגיליתי ולפני שבועיים בערך ל2 חברות קרובות. כאילו אתן בעצם אומרות שלא לספר אחרי השקיפות העורפית?, לי אישית ממש קשה לא לספר כי יש לי הרבה חברות קרובות שכל הזמן חופרות לי על זה וחושדות והאמת שאני מתה לחלוק איתן כבר. 3> linoy
אמממממ...
ככה,
הריון של נהוראי סיפרנו לכולם אחרי השקיפות היינו מרוגשים כי ניסינו למעלה משנה... הריון של תהל סיפרנו רק אחרי הסקירה לצערי ולהבדיל, לפני זה עברתי הפלה.
והריון של שוהם למשפחה שלי אחרי הסקירה ושל בעלי בחודש שמיני
חפרתי על זה פה כבר מלא כבר ביום שגילינו ובהמשך אותו שבוע סיפרתי לדיי הרבה אנשים סיימתי פסיכולוגיה קלינית אז עוד למדתי חלק היו מאוד קרובים אליי ולהפך המון חשיפה אישית מדברים על דברים מאוד פרטיים כולל מי מנסה מי מתכוונת לנסות למה וכמה לכן מי שידע שניסיתי ידע שהצלחתי.. כנל הפוך איתן
מעבר לזה במשפחה שלי אין ממש סודות או הסתרות בדברים כאלה על ההריונות של אחותי וגיסתי ידעתי ממש מוקדם גיסתי עברה שתי הפלות וגם בהן עודכנתי לא הרגשתי צורך להסתיר או להתבייש אם חס וחלילה יקרה משהו
מאוד אישי ורק את יודעת מה מתאים לך אל תקשיבי לנו תעשי מה שטוב לך :)
תודה בננות!, האמת שהיום אני חוגגת יום הולדת עם החברות ואני כבר אחרי השקיפות אז נראה לי שזה הזמן לחלוק את הבשורה.
3> linoy
ושירה מזההה איך סיפרת להם בחודש 8? איך הם לא שמו לב???
3> linoy
הריון ראשון אחרי דופק הריון שני- רק לאמא שלי סיפרתי בשבוע 6.. כל השאר אנחנו מחכים עד השקיפות כי למדנו לקח מהפעם הקודמת על הלחץ שהמשפחה של בעלי נותנת..