החשש והפחד הכי גדולים שלי התממשו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היינו אתמול בסקירה מוקדמת, ראינו את העוברית הקטנה מקפצת לה ומסתובבת והיינו כ"כ מאושרים, לא הפסקנו לחייך. הרופא לא היה נראה מרוצה ואז הגיעה הבשורה הקשה - יש לעוברית מומים קשים שמחייבים הפסקת היריון. בדק הכל שוב ושוב כדי להיות בטוח והזמין אותי היום לקבלת חוות דעת שניה אבל אמר שלא חושב שיש סיכוי לטעויות. שצריך לקבוע בהקדם וועדה לסיום היריון. אני מרגישה שהשמיים נפלו עליי. לא יודעת איך יוצאים מהבור הזה. אני אהיה כבר בשבוע 16, הילדה כבר מפותחת ונראית כמו ילדה וצריך לעשות הליך מלא של לידה, איך עושים את זה??? אני אבודה וכ"כ כואב לי שאני מרגישה כאילו מישהו מחץ את הלב שלי ולא משחרר.
    אני עוזבת את הפורום בינתיים ומאחלת לכולכן המשך היריון תקין ובריא ולידה קלה. מקווה לחזור לפה בקרוב, אבל לא מסוגלת כרגע לחשוב על שומדבר מעבר לכאב.

22 תגובות
עמוד 1
  • חטפתי שוק
  • אין דרך להביע במילים את השתתפותי בצערך.
    שולחת לך המון
  • אף אחת מאיתנו לא יכולה לומר דבר שיקל עלייך

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני הכי חושבת שהכי נכון זה לקבל עוד חוות דעת ואולי אפילו עוד שתיים......

ד' יעזור .

בכ"א
  • הדמעות זולגות בשבילך
  • ממש עצוב לשמוע
  • יאדי יאד יקירתי!
    עצוב לי כל כך לשמוע את הבשורות האלו
  • אני עשיתי גרידה בשבוע 17+
    בבי"ח השרון בפתח תקוה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אין מילים בפי לתאר את תחושת הצער שאני מרגישה בשבילך! אין ספק שזהו סיוט !!
    מאחלת לך בשורות טובות, הלוואי וכל זה יהיה טעות אחת גדולה.
    שולחת חיבוקים עזים!!
  • יאדי יקרה,
    חובה כמובן לשמוע עוד חוות דעת, לפחות עוד 2 - מרופאים מומחים, לפני קבלת החלטה.
    קשה מאוד.
    קבלי הרבה חיבוקים
  • חזרנו עכשיו מבית החולים. קיבלנו חוות דעת של עוד שני רופאים (אחד מהם מנהל המחלקה) ושניהם הסכימו עם הממצאים של הרופא שעשה לי את הסקירה (הוא לא אמר להם מה המצצאים שגילה, כדי לראות אם ימצאו אותו הדבר בלי לדעת, והם אכן מצאו...). אמרו שמדובר במום חריג מאוד ושהם חוששים שיכול, חו"ח, להשפיע על ההיריונות הבאים, אז שלחו אותנו לייעוץ גנטי (רוצים לשמר דנ"א מהעובר כדי לבדוק את העוברים הבאים) ובראשון תתקיים וועדה להפסקת היריון. בכל מקרה, החליטו שרוצים לבצע לידה מלאה ולא גרידה כדי שיוכלו לבחון את העובר אחרי ה"לידה" על מנת לוודא שהמומים לא יחזרו על עצמם. פוחדת מאוד מהתהליך ומקווה שיעבור במהירות ובקלות יחסית.

תודה כולן על התמיכה והחיבוקים. אני מנסה להיתפס לתקווה שזה מה שצריך היה לקרות ושההריון הבא יהיה תקין, למרות שעכשיו זה נראה בלתי אפשרי. מאחלתת לכולכן את כל הבריאות והאושר שבעולם ושולחת המון חיבוקים!
  • כל כך עצוב לשמוע! יש לי דמעות בעיניים.... :(
    מאחלת לך שהתהליך יעבור בקלות ובמהירות (עד כמה שאפשר...) ושתמצאי את הכוחות להתמודד ולהיות חזקה. ושמעכשיו יהיו רק בשורות טובות.
  • מקווה שתתבשרי בהקדם בבשורות טובות....
  • וואו. אני בהלם.

מאמי שלי
    אני כל כך מצטערת לקרוא
    אין מילה שתצליח לרפא עכשיו

אני רוצה רק לחבק אותך חזק
    חיבוק של אהבה ענק מכל הלב

את מוזמנת תמיד תמיד
    בלי להסס מתי שתרגישי צורך
    לפרוק לשתף לכתוב ולהתפרק פה
    אני בטוחה שזה יקל עלייך מאד...

תעדכני אותנו בבקשה
    מה איתך נפשית ופיזית

• קשה מאוד...קשה קשה עומדות לי דמעות בעינים ומועקה גדולה בלב...אין לי מילים שיכולות לנחם ..אני דואגת לך ותעדכני. מה קורה.זה לא קל אבל תהיי חזקה מותק..שולחת חיבוקים

• וואו
    אני באמת בלי מילים
    נשבר לי הלב וזה באמת הפחד הכי גדול שיכול להיות
    אני מקווה שתצליחו להיות חזקים בתהליך הלא פשוט
    ושימצאו מה הגורם למומים האלה כך שבהריונות הבאים תהיו רגועים יותר
    אני שולחת לך המון המון חיבוקים
  • ואוווו איזה שוק! איזו בשורה נוראית! אין לי מילים לנחמה שיעזרו באמת:(((
    קבלי חיבןקים והלוואי שימצאו מה גרם למום הקשה הזה!
    מאחלת לך הריון תקין במהרה ושתקבלו הרבה כח!!

• ביצענו אתמול את התהליך. הייתי בשבוע 16+1, שזה נחשב מתקדם ומצריך הכנה מוקדמת אז קיבלתי ציטוטק כהכנה (להרחבת צוואר הרחם) ואז ביצעו את הגרידה. התהליך עבר מהר וכעבור שלוש שעות כבר שוחררתי הביתה. אתמול היה קשה, דימומים והתכווציות אבל הצלחתי קצת לנמנם בלילה והיום אני מרגישה, פיזית, טוב יותר. עכשיו רק צריך להתמודד גם עם שאר האספקטים של זה.

מקווה לחזור בקרוב עם בשורות משמחות ולכולכן מאחלת המשך הריון תקין, לידה קלה והכי חשוב, בריאות!!!
  • מתוקתי, יש בי סוג של הקלה לקרוא שעבר מהר ואת אחרי...

אני שולחת לך אינספור חיבוקים

• אוייש.. ליבי אתכם. .
  • יקירתי לבי איתך.
    מחכה לך שתחזרי אלינו בקרוב והכל יהיה מאחורייך!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה