הקאה פתאומית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 15.כבר חודש אני לא מקיאה .היום קמתי עם בחילות והקאתי פעמיים.מימה זה יכול להיות? תודה לעונות
5 תגובות
עמוד 1
  • אכלת משהו? גם לי קרה כבר פעמיים שכנראה שמשהו הציק לי וזה יצא מהר מאוד.(הקאתי אותו)
  • גם לי קרה שפעמיים הקאתי בהפרש של כמה שבועות
    גם היה יום אחד שהיה לי וירוס והקאתי 6 פעמים עד הלילה
    אם זה לא ממשיך נראה לי כלום... אבל תתקשרי למוקד אחיות אם את דואגת
  • אני למזלי לא הקאתי כמעט בכלל מתחילת ההריון ולפני שבועיים בערך מתוך שינה ממש עם השעון מעורר בלי הודעה מוקדמת הקאתי את נשמתי חשבתי שזה סחילות בוקר ושתיתי קצת מים ומיד הקאתי שוב... אחרי חצי שעה הקאתי שוב ובסוף התברר שזה היה וירוס... אחרי שדיברתי עם כמה אנשים הבנתי שהיה וירוס בכל הארץ שהרבה חטפו... אני בסופו של דבר קיבלתי אינפוזיה כי לא הפסקתי להקיא והתייבשתי

• הקאתי רק פעמיים ועכשיו מהבוקר אני חלשה במיטה.מוזר

• אם את ממשיכה להקיא ואת לא מסוגלת לאכןול ולשתות גשי למוקד שישימו לך אינפוזיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה