חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!
    אני בת 29, נשואה 4 שנים, עברנו טיפולי פוריות ואני שמחה להגיד שביום חמישי האחרון גיליתי בטא של כמעט 200 ואתמול ההריון אושר על ידי בטא שחצתה את ה1000.
    בגלל שאני הראשונה מבין חברותיי להיות בהריון יש לי הרבה חששות ושאלות ואני אשמח לתגובותיכן.
    אולי בגלל שלקח זמן ומאמץ להכנס להריון, אני מפחדת לשמוח ולהתרגש, כי אני דואגת שמשהו יקרה בשליש הראשון. בעוד שבועיים אני עושה אולטרסאונד ראשון לראות תקינות הריון.
    רציתי לדעת עד כמה נפוצות הפלות טבעיות בשליש הראשון?
    האם יש משהו שאני יכולה לעשות מעבר לתזונה שאני מאד מקפידה עליה, הליכות יומיות ושינה מספקת כדי להגדיל את סיכויי להריון תקין ותינוק אהוב?

תודה מראש!
13 תגובות
עמוד 1
  • היי! קודם כל, ברוכה הבאה ומזל טוב!!!
  • האמת שלי אין מושג על הדברים האלה .. ושימשיך ככה.

מאחלת לך רק באהבה גדולה המשך הריון תקין וקליל.
    ושתזכי בעוד 9 חודשים לחבוק בייבי ולהעניק אהבה אין סופית.

• תודה רבה רבה!
  • היי
    ברוכה הבאה!!!!
    עושה טוב בלב לשמוע שנקלטתם
    מחזיקה אצבעות להמשך תקין וקל
  • דבר ראשון מזל טוב ובשעה טובה ומוצלחת על ההריון, גם אני עברתי טיפולים ומי כמוני יודעת איזה הריון יקר זה הריון שהגיע לאחר טיפולים לא נעימים:). (כמובן שכל הריון הוא יקר, גם הריון שבא ספונטני, אבל הריון מטיפולים זה אחרת).

דבר שני, לגבי הימנעות מהפלות בטרימסטר הראשון, לא ניתן למנוע ואת זה אני אומרת בצער רב ומניסיון אישי, לי הסבירו שעובר שצריך ליפול, יפול ולא משנה מה נעשה כדי למנוע זאת, הגוף בורר באופן טבעי מה שאין לו מטען גנטי טוב ותקין.

אני מתפללת עבורך, עבורי ועבור כל אחת שבהריון או עתידה להיות בהריון, שהכל יהיה בסדר ושנלד בשלום בתום תשעת החודשים ילדים בריאים ועגלגלים שיעשו אותנו מאושרות!

• שלום חמודה וברוכה הבאה!
    אז קודם כל מזל טוב!!

בקשר לשאלתך, לצערי גם אני נכנסת לסטטיסטיקה של ההפלות, וכמו שכבר אמרו לך זה מאוד נפוץ
    אין משהו מיוחד שאפשר לעשות אבל ממליצה לך להשתדל להיות רגוע לנוח ולא להתאמץ ולאכול בריא ובצורה מאוזנת.
    לגבי הספורט- יש המלצה להמשיך ועדות ספורט אבל לא לעלות את קצב מהירות הלב יותר מידיי אלא בצורה שבה תוכלי לנשום כמו שצריך, ובצורה רצופה.
    אל תתאמצי יותר מידיי

וחוץ מזה, שיהיה לך הריון עגול ארוך ומשעמם, והלוואי ואמן שכולנו נצא בזמן הנכון עם ידיים מלאות!!
  • שלום חמודה וברוכה הבאה!
    אז קודם כל מזל טוב!!

בקשר לשאלתך, לצערי גם אני נכנסת לסטטיסטיקה של ההפלות, וכמו שכבר אמרו לך זה מאוד נפוץ
    אין משהו מיוחד שאפשר לעשות אבל ממליצה לך להשתדל להיות רגוע לנוח ולא להתאמץ ולאכול בריא ובצורה מאוזנת.
    לגבי הספורט- יש המלצה להמשיך ועדות ספורט אבל לא לעלות את קצב מהירות הלב יותר מידיי אלא בצורה שבה תוכלי לנשום כמו שצריך, ובצורה רצופה.
    אל תתאמצי יותר מידיי

וחוץ מזה, שיהיה לך הריון עגול ארוך ומשעמם, והלוואי ואמן שכולנו נצא בזמן הנכון עם ידיים מלאות!!
  • תודה על התמיכה! אתן מדהימות
    הפורום עזר לי מאד במהלך הטיפולים, מבחינה נפשית
    מבטיחה לעדכן אחרי האולטרסאונד בתקווה שיהיו לי חדשות טובות
    תחזיקו לי אצבעות חזק חזק, העובר שלי עדיין פצפון וחסר מין, וכבר אני אוהבת אותו יותר מכל :)
  • בשעה טובה ומוצלחת
    בסימן טוב ומזל טוב!!!

• ברוכה הבאה
  • תודה לכל התומכות
    רציתי לעדכן שתודה לאל, הכל בסדר, אני בשבוע 13 עם נסיכה קטנה בבטן
  • משמח מאד לשמוע!!! ואת אוטוטו מסיימת את השלישי הראשון!!
    (גם אני שבוע 13.. איזה כייף שאת כבר יודעת את המין.... אני מתה מסקרנות! )
  • בקרוב בקרוב
    ולגלות זה אחד הרגעים הכי מרגשים,
    אני דמעתי :-)
    תעדכני כשתגלי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה