היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות עובר עליי יום מזעזע שמחזיר אותי לתחילת ההריון חשבתי שזו בדיקה לא נוראית, אעשה אותה ואמשיך לעבודה... בפועל אחרי קצת פחות מחצי שעה מהרגע ששתיתי התחלו לי סחרחורות נוראיות משהו שאני לא מכירה בכלל נשטפתי בזיעה והרגשתי רע ביותר. האחות נתנה לשכב וזה קצת עזר. ברגע שקמתי לעשות את הבדיקת דם - רצתי לשרותים והקאתי את הנשמה למזלי זה היה ברגע האחרון ולקחו לי דם כרגיל חזרתי והתמוטטתי במיטה אני מתה מפחד מהתוצאות כי אין מצב שעוברת את זה שוב ביותר גרוע
18 תגובות
עמוד 1
מאמי ליבי איתך
אמאללללל'ההה!! בדיוק התקשרה אליי האחות להזכיר לי שאני צריכה לבוא לעשות את הבדיקה הזו! היא באמת כלכך נוראית???
זה מאוד אינדיבידואלי אני עשיתי גם את הבדיקה של 50 וגם של 100 ממש בקלות, שתיתי כמו לימונדה עם חצי לימון וגם אחרי הבדיקה לא הרגשתי כלום, אפילו יצאתי לסידורים ונהגתי. בהצלחה:)
ואי ואי, מפחיד!! תרגישי טוב! מאחלת לך שהכל יהיה בסדר ותקין :)
שיר (:
תודה בנות!!!! זה באמת אישי אבל שמעתי הרבה שהגיבו כמוני הבאתי לימון והשלוש דקות שלקח לשתות היו מגעילות אך סבילות התגובה של הגוף שלי היתה מזעזעת אני עד עכשיו חלשה וכמה בנות אמרו לי שלקח להן כמה ימים להתאפס מקווה שלא יקרה...
אוייי שני, אני מקווה שהתוצאה יצאה טובה ושלא תצטרכי לעשות שוב :) ליבי איתך
זהו התוצאה 98 לא צריכה עוד אחד! תות שמתי אותו בבוקר לפני הבדיקה ברכבת לעבודה לא ידעתי שארגיש ככה. עדיין עם סחרחורות חזקות מקווה שמחר אקום חדשה תודה על הדאגה!!!! :))))
גם אני הקאתי אחרי הבדיקה !!! תחושה מגעילה :/
שני ב"ה שיצא תקין!!!!
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
איזה כייף!!!! עכשיו אפשר להיות רגועה:)))
תודה בנות על העידוד!!! אתן מהממות כמו תמיד
ליהוש אכן נוראי ועכשיו אחרי א.ערב הקאתי שוב הכל הקיבה שלי לקחה קשה... ועובית בועטת כל היום נראה לי עשה לה שוק הסוכר... מחר יום חדש!!!
שני
לא נשמע כייף הבדיקה הזו
שני מזל שיצא תקין :) אני בהריון הראשון הייתי ממש שמנהההה והיו בטוחים שזה סכרת הריון אבל הפתעתי עם תוצאה 70.. בהריון הזה אין סיכוי להשמין יותר מדי.. כל שבוע אני נשקלת..
חן, היא בודקת סיכוי לסכרת ל15% מהנשים יש תוצאה לא תקינה והן עושות בדיקה של 100 גרם סוכר ומתוכן רק ל15% יש באמת סכרת הריון חבל שלא מוצאים משהו יותר מועיל ופחות מגעיל. הבאתי לימון הבאתי הכל... לשתות את זה היה דוחה אבל התגובה שלי לסוכר היתה באמת נוראית גם הקאתי שוב בלילה.. הקיבה שלי לא נהנתה מזה היית חושבת ששנים של קינוחים יחשלו אותה
שני תודה על האזהרה..מחר אני רואה את הרופאה ואני קרובה לשבוע שלך אז אני מניחה שהיא תתן הפנייה לבדיקה הזאת. אצלנו המעבדות ומרפאות פתוחות גם בסופש כך שאני אנסה לעשות את זה כך שבעלי יוכל לקחת אותי. מפחיד אותי שאני אנהג לבד ואז ארגיש לא טוב
באמת מקרה מאוד דומה לשלי )) כשאני שתיתי את הסוכר, לא הרגשתי שזה מגעיל, וגם לקחתי איתי לימון, אבל מה שהיה אחר כך ))))) בדיוק אותו דבר, נשטפתי זיעה וסחרחורות , ורציתי שהאחות תתן לי לשכב כדי שלא אקיא, אבל משומה היא אמרה לי להסתובב. אולי אם הייתי שוכבת גם הייתי מחזיקה מעמד עד ללקיחת הדם )) אבל זה לא קרה.
ראיתי אפשהו כתבה שמי שמגיבה ככה, אין לה סכרת הריונית )
באמת התוצאות היו תקינות כבר הודעתי לבעלי לפני שאין מצב שעושה גם 100 מעדיפה לעשות מעקב סוכר עם דקירות בבית אם יצא לא תקין אבל היה בסדר :)