היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי כמה אני אוהבת את חג הסוכות, רק הריח של כל הבישולים עם הקישוטים...
אז אחרי שאת כל החגים אני עושה בבית ובד"כ מארחת, בסוכות אני נוסעת להתפנק אצל חמי וחמתי. לשמחת תורה אני חוזרת הביתה. אני כבר ממש מחכה להכניס את החג
אוי כמה אני אוהבת את חג הסוכות, רק הריח של כל הבישולים עם הקישוטים...
אז אחרי שאת כל החגים אני עושה בבית ובד"כ מארחת, בסוכות אני נוסעת להתפנק אצל חמי וחמתי. לשמחת תורה אני חוזרת הביתה. אני כבר ממש מחכה להכניס את החג
מארחים, מתארחים, פה -שם :) לחמי וחמותי אין סוכה (אין מי שיישן אז הם נמצאים בחג ובשבת אצל הילדים... אצלנו בחג הראשון, האוכל על גיסתי
איזה כייף שהחג הגיע! מה גם שמקום העבודה שלי עושה חופשה מרוכזת לכל החג (כולל חול המועד) וגם בעלי פחות או יוצר בחופש רוב הזמן. אנחנו בחג הראשון נהיה אצל ההורים שלי, שזה טוב. קליל וטעים ובחג השני נתפנק רק שנינו באילת
חג שמח לכולן
את החג עושה בשמחה רבה אצל דודה שלי אחות תאומה של אמא שלי ושמחת תורה נוסעים כל המשפחה לבית מלון בירושלים!
אוהבת את סוכות ..! אנחנו אצל ההורים שלי .. :)
חג ראשון אצל חמותי שבת אצל אבא שלי חג שני בבית
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
מתבאסת שאני אצל חמותי ואין שם סוכה. .... אבל זה רק בגלל שראש השנה היינו עם הצד שלי.. לא נורא.. נשרוד.. צריך גם להסתיר את ההריון :)
שירה
סוכות - אחד החגים האהובים עליי!
השנה לא נעשה סוכה, לא אישרו לנו בקומפלקס דירות שלנו
טוב אז אצלי האופציות לא גדולות.. אם אני נשארת בבית אז אני מארחת את הורי בעלי.. הם לא מארחים אף פעם ורק מתארחים אצלי.. (אם הם לא מוזמנים הם פשוט לא חוגגים.אמא שלו לא אחת שמבשלת או עורכת שולחן חג וכו) אז השנה אנחנו נוסעים להוריי עד מחר בערב. הגדולה שלי שמחה ומתרגשת וגם לי כיף להיות עם המשפחה שלי ושמחזיקים את התינוקת..ויש לי יותר זמן לעצמי. שישי שבת נחזור הבייתה וחג שני אארח את הורי בעלי.