יום כן יום לא ויום למה לא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אשמח לשמוע את דעתכן -
    אתמול, ואחרי שבדיקת ביוץ יצאה שלילית וכבר התחלתי לתהות אם אבייץ החודש (אתמול היה יום מחזור 23) וכמובן שנכנסתי לדכאון, פתאום בערב הגיעו הפרשות שהיו ממש הפרשות חלבוניות (סליחה..). אני לא תמיד מצליחה להבין את ההפרשות, אבל לדעתי הפעם הן היו ממש חלבוניות.כמובן שפעלנו בהתאם..
    מה דעתכן, כדאי היום גם לפעול או שעדיף לחכות יום במסגרת יום כן יום לא?
    (אזכיר שבדיקת הביוץ יצאה שלילית..)

תודה וסליחה על החפירה..
6 תגובות
עמוד 1
  • הכי כיף להיות ספונטנים ולהנות.. גם כל יום זה תופס
  • וים כן יום לא בא פשוט לא לדרוש מכם יותר מדי.
    אני לא חושבת שיש בעיה, ומי יכול להגיד לא?

• היי, אם אין בעיית זרע אז אין בעיה לקיים יחסים כל יום.
    כשההפרשות נראות כמו חלבון ביצה זה ההפרשות הפוריות וצריך לפעול בזמן שרואים אותם כשבוע מרגע שהן מופיעות....
    אני עשיתי מעקב זקיקים ומרגע שהיו לי ההפרשות החלבוניות לקח 4 ימים עד שבייצתי באמת... אז זה לא רק מתי שיש אבל מרגע שיש צריך לפעול במשך שבוע:)
    בהצלחה:)
  • מניסיון - תנסי כל יום !! תהנו :)

• לאור הניסיון שלי כל הרופאים אמרו לנו יום כן יום לא ולא הצלחתי להיכנס להריון עד ששמתי את כל בדיקות הביוץ בצד ואת כל דעת הרופאים בצד ו3 ימים אחרי המחזור פשוט עשינו כל יום.... ולפתע גיליתי שאני בהריון... לצערי איבדתי אותו בשבוע 9 אבל אני לא מוותרת וכבר עובדים על עוד אחד...
    ככה שלא כל מה שהרופאים אומרים זה נכון... לפעמים הביוץ מגיע לכמה שעות בלבד אז למה לפספס? תעשו כל יום ויאללה בשורות טובות
  • תודה לכולן
    עכשיו נשאר רק להחזיק מלא אצבעות שהחודש זה יקרה
    בהצלחה לכולן!
    קרינוש, אני ממש מצטערת לשמוע ומאחלת לך רק בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה