חתולים ותינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    יש למישהי כאן נסיון עם חתול ותינוק באותו הבית? או מישהי שבהריון ויש לה כבר חתול?
    אז ככה..יש לי חתול בן 3 שאיתי כבר שנתיים ואני יולדת בתחילת פברואר בעזרת השם. הוא חתול טוב וחברותי בעיקרון אבל יש לו קטעים קצת אגרסיבים כשהוא צריך תשומת לב. זה בעיקר שריטות. ורק אותי. הוא מפחד מבעלי ואני השק איגרוף כי אני מתייחסת אליו כמו לתינוק והוא יודע שאני לא אלימה כלפיו. אני לא מפחדת משערות לכלוך או דברים הזויים כמו לשכב על הפנים של התינוק. יותר מפחדת שהוא ינסה לשרוט את הבייבי.
    כרגע אנחנו בדירה קטנה אבל יש מצב שנעבור זמנית לחמותי וחמי והם גרים בבית ענק. בבית שלהם אין לי דאגות כי יש פחות אינטרקציה עם החתול אבל אצלנו בדירה הוא כל הזמן בסביבה וזה יותר מפחיד.
    כולם אומרים לי נו מה עכשיו את צריכה להיפטר מהחתול (בטון מגעיל) ומפחידים אותי. זה ישבור לי את הלב אם אני לא אוכל להשאיר אותו. לא אימצתי אותו כשעשוע זמני עד בואו של התינוק. הוא גם תינוק מבחינתי..
    יש למישהי טיפים או חוויות חיוביות עם החתולים ותינוקות?
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל
    ממש לא נפטרים מבעל חיים כי בא תינוק!!!!
    ואני לא סובלת אנשים שאומרים את זה. ממש מגעיל ותתעלמי.

אין לי ניסיון עם חתולים אבל לאחותי יש כלב. היא הביאה אותו כשכבר היו 3 ילדים ולפני שנתיים נולד הקטן.
    הוא כלב בגודל ממוצע אך דיי אגרסיבי כלפי זרים, נותן ביסים וצריך להשגיח עליו.
    בהתחלה כשהתינוק הגיע הוא בכלל פחד ממנו מאוד ולא התקרב אליו
    לאט לאט הוא התחיל לעשות לו נזק בחפצים!! הכי סובלימציה
    היה אוכל לו את הבגדים
    גונב לו צעצועים
    מפנצ'ר לו את הכדורים
    דברים כאלה :)

לאט לאט הם התקרבו והיום יש ביניהם קשר הזוי לחלוטין
    הם ישנים ביחד במיטה
    כשהקטן אוכל הוא זורק חצי מהאוכל בצלחת לכלב - אחותי לא מסוגלת להילחם בזה פשוט שמה לו יותר אוכל
    כשהוא עייף והוא לא בבית הוא מתחיל לצעוק "הב הב הב הב"
    והוא מציק לו ומושך לו באוזניים ובזנב - ברמה שלפעמים אנחנו ממש כועסים עליו כי הוא מכאיב לו!
    והכלב הגיבור הזה לא מעיז לעשות לו כלום, משפיל את הראש ועושה קול מסכן כדי שנשים לב שהוא צריך חילוץ...

בקיצור
    שימי לב ותשגיחי טוב טוב
    ואולי תקראי קצת על הנושא הזה
    אבל זה ממש לא אומר שהחתול ישרוט את הילד!!
    מחזקת אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה