בלוטת התריס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי הייתה בעיה עם בלוטת התריס בתחילת הריון?זה מסוכן?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא רופאה וגם לא ציינת מה טיב הבעיה, אבל ידוע לי שבעיות בבלוטת התריס מסוכנות גם בלי קשר להריון ודורשות מעקב צמוד של רופא אנדוקרינולוג ולעתים אף טיפול תרופתי. אם עדיין לא פנית אסור להזניח.
  • הבעיה שבבדיקות דם היא מוגדלת...הרופא שלי עוד 17 יום ואני מאוד דואגת לגבי זה
  • רופא אנדוקרינולוג עוד 17 יום?מקסימום תפני לרופא משפחה.בהצלחה
  • היי,
    אצלי ראו בשבוע 20 בערך שיש פעילות מוגברת והרופא שלי שלח אותי לאנדוקרינולוג.
    לא הצלחתי גם להשיג תור, אבל יש רופא בשם יוסף סיני שעובד בירושלים (אני במאוחדת אבל אני חושבת שהוא עובד גם עם מכבי), הוא מקבל אצלו במרפאה ללא תור, פשוט מגיעים.
    נסענו במיוחד מוקדם בבוקר, לא היה אף אחד (אולי כי בדיוק התחילו טילים על ירושלים...) והייתי אצלו. הוא נתן לי כדורים שמתאימים להריון וביקש שאחזור על הבדיקות אחרי 5 שבועות. לאחר מכן פקססתי לו את התשובות (הייתה ירידה בפעילות לפי בדיקות הדם) ובטלפון הוא אמר שאמשיך בכדורים ואחזור על הבדיקה עוד 6 שבועות ואגיע אליו פיזית אח"כ.
    בזמן הזה כבר הגיע התור שלי במאוחדת לרופאה באזור מגוריי ואני הולכת אליה בעוד שבועיים (ממה שראיתי על פניו הבדיקות עכשיו תקינות).
    בכל מקרה לא כדאי להזניח ואם אפשר שווה ללכת אליו גם אם זה רחוק.
    הבנתי שזו תופעה שיכולה לקרות בהריון, אבל יכולה להיות השפעה על העובר (במיוחד בתחילת ההריון) ולכן חשוב לטפל.
    ממליצה לך לבדוק אם את יכולה לגשת אליו.

בהצלחה!
  • היי,
    אצלי לפני תחילת טיפולים גילו תת פעילות גבולית ועדיין הוחלט לטפל ע"י טיפול תרופתי ועד שלא אוזנתי והגעתי בדיוק לערכים שהרופאה דרשה לא התחלנו טיפולים. הערכים שהיא ציינה היו TSH בין 1-2. אם הבעיה שלך היא פעילות יתר אין לך ממה לחשוש מבחינת פגיעה בעובר. בלוטה מוגדלת בדר"כ מתלווה לפעילות יתר בגלל שמדובר בהורמונים טרופים, אבל כמובן שכדאי לבדוק יותר לעומק ולהיות רגועים .
    לגבי רופא אנדו הייתי במצב כמו שלך, אז פניתי לרופאים פרטיים שיש להם הסדר עם הקופה והצלחתי למצוא רופא טוב (מנהל מחלקה) שקיבל מהיום להיום.

בהצלחה!!
  • ממש תודה בנות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה