שלום צריכה עזרה מהמבינות בחום השחר!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החודש חוזר מוזר..
    בדרך כלל כל חודש אחרי הביוץ עולה החום ל36.6 יומיים לפני המחזור יורד..
    החודש המשכתי לבדוק..קיבלתי מחזור ב19.9 יום הזה ראשון היתה עלייה שמראה ביוץ כמו בכל חודש 36.6 בחיים לא היה לי יותר מזה..וביום שלישי יומיים אחרי ירד ל 35.5 מעולם לא קרה לי בשלב הלואטלי הירידה הזאת היתה יומיים היום בדקתי 36.7 תשמעו בנות אני מבולבלת מעולם לא קרו לי עליות וירידות כאלה מה זה אומר???
6 תגובות
עמוד 1
  • הי שני, ממה שידוע לי, הירידה הדרסית בשלב השני מעידה על השתרשרות, אבל לא יומיים אחרי ביוץ, אלא לפחות 5, 7 ימים. לכן אני משערת שפשוט קרה משהו למד חום שלך, או שאולי זמן המדידה היה שונה? יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע לפה ולשם..

• אומרים שהעלייה קוראת יומיים שלושה אחרי הביוץ במיוחד אצלי שהעלייה היא הדרגתית..יום חמישי אני חושבת שהיה הביוץ ויום שבת כבר היתה העלייה.. ביום שלישי רביעי היתה הירידה. . אני אמורה לקבל עוד שבוע.. זה מוקדם מידי בשביל השתרשות?
  • האמת שגם אני בהתחלה חשבתי שיש בעיה במד חום אבל אם היתה בעיה הוא היה ממשיך להראות לי את אותה טמפרטורה גם היום..והיום זה כבר הראה עלייה..
  • אם את אומרת שהביוץ לפי דעתך היה ביום חמישי, והירידה הייתה ביום רביעי אז זה דיי מתאים לירידה של ההשתרשרות.
    בכל אופן מהניסיון שלי, אני גם מדדתי חום שחר וגם השתמשתי בערכת ביוץ, והטמפרטורה אצלי עלתה בדיוק יום למחרת הביוץ, ולא היו לי ירידות אחר כך, אבל ראיתי מלא טבלאות של בנות שמדדו, ובמחזור שנכנסו להריון הייתה את הירידה הזאת בערך שבוע או קצת יותר לפני תאריך קבלת וסת.
    אז מה שנותר לך זה לחכות לאיחור, ואז בוודאות תגלי את פשר הירידה הזאת :)

• כן זה מה שרציתי לדעת אם זה קרה או שזה סתם מיתוס ההריון הראשון לא היתה לי ירידה היה לי שבועיים חום 36.6 והבנתי שאני בהריון
  • כן זה מה שרציתי לדעת אם זה קרה או שזה סתם מיתוס ההריון הראשון לא היתה לי ירידה היה לי שבועיים חום 36.6 והבנתי שאני בהריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה