מה אומרות? להספיד?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ו.א 8/9.
    לפי מעקב זקיקים, ומועד מדוייק של ביוץ אני אמורה לקבל מחזור ביום שבת/ראשון הקרוב.
    לא הרגשתי היום טוב והייתי באמצע היום במיון, שאלו אותי שם מתי הייתה ו.א, עשו בדיקת הריון בשתן, ושללו הריון.
    השאלה אם הבדיקה הזו היום היא 100 % מדויקת, כיוון שהיא לא בוצעה בשתן הראשון של הבוקר אלא כמה וכמה פעמים אחרי ששתיתי, הקאתי, שתיתי, פיפי, שתיתי הקאתי וחוזר חלילה. וכן, היא לא בוצעה באיחור אלא כמה ימים לפני תאריך הוסת הצפויה.
    מה אומרות?
    (הרופא הסביר לי שלא משנה מתי עושים את הבדיקה, ושגם אם היו עושים אותה בלילה (אני מזכירה, בטא בשתן) שלילי פירושו שלילי בוודאות.
    אשמח לתגובותיכן.
5 תגובות
עמוד 1
  • לא ידעתי שיש בטא בשאן. חשבתי שזה רק בבדיקת דם. טוב לדעת...
    לדעתי אם הוא אמר אז מי אנחנו שנסתור את דבריו, אבל אם לא תקבלי עד שני תעשי שוב בטא בדיקת דם.
    בהצלחה:)
  • הכוונה כמובן לבדיקת הורמון ההריון בשתן... כמו בדיקה שקונים בבית מרקחת
  • רק הזמן יכול להגיד
    אם לא תקבלי עד תחילת השבוע תעשי בדיקה
    הבדיקה שעשו לך במיון לא שונה מבדיקה שהיית עושה בבית

אם לא תקבלי עד יום ראשון- שני תעשי בדיקה
    אני מכירה מלא בנות שעשו בדיקה ביתית שיצאה שלילית והן היו בהריון
    מאחלת לך שזה כך גם אצלך!!

• אם לא קיבלת עד יום ראשון תעשי בדיקת דם זה הכי אמין.. בהצלחה
  • בדיקת השתן של הריון לא אמינה בכלל בייחוד שעשית לפני האיחור ! לי היא הראתה שלילית ובדיקת הדם באותו היום הראתה חיובית. אז ממש לא להספיד:)))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה