דימום לאחר יציאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שבוע 26 הייתי בשירותים וראיתי לאחר היטב (סליחה אם אני מגעילה מישהי) דם על הנייר
    כנראה טחורים? אין לי כאבים או משהו צריכה ללכת לרופא או לחכות לראות אם זה היה חד פעמי?
7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי ללכת לבדוק

• לי היה ככה פעמיים אבל בוודאות זה היה מפי הטבעת ( סליחה חח)
    אז לא נבדקתי רק מרתי את זה לאחות מעקב והיא אמרה לבדוק אולי טחורים..

• התחיל לי ככה (אני אציין שדיי התאמצתי בשירותים כשזה קרה),
    אחרי כמה פעמים כאלה, יצאו לי טחורים, נורא נלחצתי ואמרתי שלפני רופא אנסה דיאטה שתעזור לי לא להתאמץ בכלל בשירותים, ואחרי יומיים הטחורים נעלמו ולא היה דימום.
    אני עדיין ממשיכה עם הדיאטה, אוכלת רק מאכלים עם ירקות מבושלות, הרבה סלק, פירות, בקיצור לא אוכלת שום דבר שיכול לגרום עצירות, ובנתיים הכל בסדר,
    שלא נדע, לא מאחלת לאף אחת את המכה הזו!

• בדיקת רופא ונוא יתן לך משחה שעוזרת לכאבים..בחודשי ההריון המאוחרים יותר הם יוצאים מהלחץ וזה כואב..המשחה עוזרת
  • בדיקת רופא ונוא יתן לך משחה שעוזרת לכאבים..בחודשי ההריון המאוחרים יותר הם יוצאים מהלחץ וזה כואב..המשחה עוזרת
  • אצלי מתחילת ההריון יצאו, אחרי שהכדורים של החומצה פולית שיבשו לי את כל מערכת העיכול! אני משתמשת במשחה שנמכרת בסופרפארם נקראת פרוקטו-פורטה עולה בערך 40 ש"ח, היא מצויינת ומעבירה את הכאבים ועוזרת לחזור ליציאות תקינות.

• תודה היה לבנתיים רק פעם אחת נקווה שזה יפסק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה