איפה ללדת??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

מחר אני מסיימת את שבוע 33, ואנחנו עדיין לא יודעים איפה ללדת...
    התלבטנו בין אסף הרופא (המלצות מחברה וגיסתי) לבין תל השומר (שם עובד הרופא שלי).
    חיטטנו קצת באינטרנט וראינו ביקורות מזעזעות על אסף הרופא... וכשדיברנו עם הרופא שלנו על תל השומר הוא אמר שלצערו המקום נראה מאד מיושן והואעובד שם רק יום בשבוע (אז אנחנו לא יודעים כבר אם זה יתרון שהוא עובד שם).
    רצינו להתחיל בסיורים בחדרי לידה, אבל בתל השומר למשל המועד הפנוי הכי קרוב לסיור הוא תחילת נובמבר. התאריך המשוער שלי הוא ב"ה סוף נובמבר ככה שזה גבולי.
    אני מקווה שלא התעוררנו מאוחר מדי (גם עוד לא קנינו שום ציוד כי אנחנו לא רוצים להכניס הבייתה לפני הלידה, אבל פתאום הכל מתקרב....).
    אשמח לשמוע מכן המלצות מחוויות שלכן איפה מומלץ ללדת באיזור המרכז.

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני ממליצה על "מאיר", שם ילדתי את הבכורה לפני שנתיים והחוויה הייתה מצוינת

בהצלחה!
  • ילדתי פעמיים באסף הרופא,
    ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה!

באתי במיוחד מתל אביב בשביל ללדת שם.

בי"ח קטן, אינטימי, נקי מאוד,
    הצוות מקצועי, אמין ומהימן.

ממליצה בחום
  • אני ילדתי באסף הרופא פעמיים והלידות שלי מסובכות ואני רוצה להגיד לך שהם מצויינים . יש גם את וולפסון שהם מצויינים בלידה . לגבי מאיר לא הייתי מתקרבת הם רשלנים מאוד!בהצלחה

• עוד לא עברתי לידה אבל אחיות שלי עברו והמון (ב״ה)
    לא ממליצה על אסף הרופא בכלל!! לשום מחלקה, מאוד. מאוד אוהבת את בלינסון!!!

בהצלחה:)

• היי ניק ניק,
    קודם כל אם זו לידה ראשונה אז לא בטוח שתלדי בתחילת תשיעי
    אני את הראשונה שלי ילדתי ב-41+1 כך שבלי לחץ.
    שנית, אני פתח תקוואית ובחרתי ללדת בתל השומר ממספר סיבות:
    - רמת המקצועיות שם מאוד גבוה
    -הרופאים שאיתם הייתי בקשר במהלך ההריון כולם היו מתל השומר
    - יש שם מלונית.
    נכון ללפני שנה וחצי בתל השומר ישנן 2 מחלקות יולדות (א׳ וב׳) אחת מהן משופצת
    השניה לא. המחלקה שמשופצת ממש סבבה. (הקביעה לאיזה מחלקה את הולכת נקבעת לפי שעת הלידה באחת המחלקות יש יותר אחיות במהלך הלילה)
    צריך גם לזכור שכל האשפוז הוא ליום- יומיים אז ככה שגם אם את במחלקה הישנה זה לא נורא.
    אני כרגע בהריון ואין לי שום ספק שגם את הבא בתור אלד שם.
    היחס שקיבלתי שם היה מדהים. מה גם שהלידה שלי הסתבכה מעט: אחרי 8 שעות ופתיחה מלאה היה לי מים מקונליים וירידות דופק אצל העובר. בעקבות כך נכנסו 5 רופאים ואחיות לחדר לידה וילדו אותי בוואקום. ברוך השם בעזרת הצוות המקצועי שהיה שם הכל נגמר בשלום.
    אם תרצי לדבר אשמח לעזור
    קרן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה