כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בת 24 ונשואה חודש. מאוד רוצה להיכנס להריון. אציין כמה עובדות: 1. לפני שהתחלתי לקחת גלולות היה לי מחזור לא סדיר עקב שחלות פוליציסטיות 2. אני כבר 6 שנים עם גלולות והפסקתי בתחילת ספטמבר, קיבלתי מחזור ב12.9.14 3. לפני כשלושה חודשים עשיתי בדיקה שהראתה שכבר אין לי ציסטות בשחלה 4. אני ובעלי קיימנו יחסים בימים 12,13,14,16 למחזור החודשים כיוון ולא ידעתי מתי אני מבייצת 5. שלשום והיום בבוקר ביצעתי 2 בדיקות ביתיות שיצאו שליליות אך אני עדיין לא מקבלת ואין סימנים שאני עתידה לקבל בימים הקרובים.
    האם יכול להיות שאני בהריון למרות שהבדיקות היום יצאו שליליות? התאריכים רשומים מטה.

ממש אודה לכן לעזרה אני צעירה וחדשה ואין לי מושג בדברים הללו!!
4 תגובות
עמוד 1
  • בהריון הנוכחי עשיתי בדיקת שתן ויצא לי שלילי בעוד שבאותו היום יותר מאוחר קיבלתי תשובה מבדיקות הדם ויצא חיובי ככה שבדיקת השתן לא הכי אמינה שיש!
    בכמה ימים איחור את?
  • זהו שאני לא יודעת בכמה איחור..

קיבלתי מחזור אחרי שהפסקתי חפיסה אחרונה של גלולות ומאז אני ובעלי קיימנו יחסי מין בימים 12,13,14 ו16 למחזור החודשי. בעקרון היום זה כבר היום ה31 למחזור החודשי ועדיין אין לי שום סימנים שמעידים על הגעת המחזור. בד"כ אני סובלת מכאבים כבר יומיים לפני. הדבר היחיד שיש לי בשבוע האחרון זה כאבי ראש מטורפים בבוקר ובערב, הפרשות שקופות וקצת צהבהבות ( סליחה על התיאור) וזהו!!
    השאלה האם כדאי לעשות בדיקת בטא ואם כן מתי?

וממש תודה!!
  • קודם כל לדעתי אפ את לא מקבלת מחזור עד אירי החג תעשי בדיקת בטא..
    וכדאי לך לעשות מעקב זקיקים או בדיקות דם כדי לדעת מתי הביוץ בגלל השחלות שלך.. חבל לחכות כל פעם או לנחש מתי הביוץ..
    בהצלחה
  • היי
    ממה שאני יודעת נשים עם שחלות פוליציסטיות בדרך כלל לא בעלות מחזור סדיר ובגלל זה גם ימי הביוץ שלך לא סדירים, זה מחסור ראשון שלך אחרי הפסקת הגלולות
    דברים לא יקרו ביום, הלוואי וכן.
    קודם כל תחכי עד ליום 35 אם לא קיבלת מחזור תעשי בטא בדם. הכי אמין
    במידה ויצא שלילי , תגיש לרופא נשים שלך והוא ינחה אותך את צריכה לקבל מחזור באופן סדיר בשביל ביוץ סדיר,
    אחרי שקיבלת מחזור, את צריכה ללכת לעשות מעקב זקיקים, זו בדיקת אולטרה סאונד וגינלית שבודקת את רמת הביוץ והקיום שלו , ממש בדיקה פשוטה
    ככה תוכלי לדעת בדיוק מתי את מבייצת
    כשאת הולכת לרופא לא להגיד שאת מנסה רק חודש תגידי שאת מנסה במה חודשים ובגלל שאת פוליציסטית את רוצה לדעת מתי את מבייצת..
    בהצלחה
    אם יש לך עוד שאלות אז בכיף :)

חג שמייח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה