בדיקת סוכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מישהי אולי יודעת בכללית איך זה עובד הבדיקת סוכר שמתבצעת בין שבוע 24-26?
    האם אני צריכה לקבוע תור לאחות? או שפשוט להגיע בבוקר?
    הבנתי שצריך להגיע עם מיץ לימון להקל על הטעם של הסוכר, צריך עוד משהו?
    אשמח לעזרה
4 תגובות
עמוד 1
  • אני גרה במודיעין עילית, אצלינו צריך לקבוע תור לכל בדיקת דם.
    אם זו הבדיקה של ה- 50 זה לא מיוחד, אם זו ה- 100 יש ימים ספציפיים לבדיקה הזו במהלך השבוע, אולי אפילו רק יום אחד, ואז זה תהליך של כמה שעות.
    יש להביא (בכל מקרה) אורך רוח ותעסוקה, לגבי צום או לא- אם אני זוכרת נכון, 50 צריך ארוחה קלה ו- 100 צום 8 שעות, אבל תבררי ליתר בטחו (הבת של כבר בת 14.5 חודש
  • היי,
    האחות לא אמרה לי איזו בדיקה זו אם 50 או 100. אני יודעת שהרופא שלי אמר שאני לא צריכה לצום רק לא לשתות בבוקר סוכר.
    למי את קובעת תור לאחות מלווה? את בכללית?

• לצערי הרב כרגע אני במניעה בגלל שבעלי חולה במונו (ה- EBV. בדרך כלל נזהרים מה- CMV, שהוא גם סוג של מונו)
    בהריון של מרים הייתי אצל אחות ליווי הריון לשתי פגישות ונשבר לי, אז הפסקתי להגיע. לא הרגשתי תועלת יותר מדי, כי בדרך כלל הרופאה נותנת +/- את אותו מידע.

לגבי הבדיקה- אם זו הבדיקה הסטנדרטית, אין לך חשד לסכרת או רקע של סכרת הריונית או רגילה והרופא לא אמר שום דבר, זה אמור להיות 50 גרם.
    תשתדלי שזו תהיה בבוקר ארוחה באמת קלה (שתי פרוסות לחם או משהו בסגנון, ) כי הרופאה ההסטרית שלי, למשל אחרי שיצא לי קרוב לגבול העליון, היא שלחה אותי לבדיקה של ה- 100 וזה לא תענוג גדול
  • תודה רבה רבה!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה