היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי קיבלתי ב 5.8, ואח"כ מחזור ממש חלש ב 7.9. אני מחשבת שבועות מה 5.8 או מה 7.9???
תודה רבה!!!
14 תגובות
עמוד 1
לגבי מה?
נשמע שקיבלת שני מחזורים שונים לא? זה הבדל של 4 שבועות זה ענק הייתי אומרת שסופרים לפי האחרון.. אבל אולטרסאונד יאשר את זה
נכון אני בדילמה.. המחזור השני - יכול להיות שכבר היה במהלך ההריון. אני יודעת שלעתים מופיע דימום בהתחלה, לא יודעת אם זה נחשב בכלל מחזור. זה אומר שאני בשבוע 5 או 9. אז יכול להיות מוקדם לאולטרא סאונד??
מה הבטא? ומתי עשית בטא?
היום. 35809.
ה"מחזור" השני לדעתי זו ההשתרשות נשמע ככה.
היי ליטל, שבועות סופרים מתאריך תחילת המחזור האחרון. נראה שזה 5.8 והדימום המועט שלאחריו הינו דימום השתרשות ולכן את צריכה לדעתי לספור מה5.8. מאחלת לך הריון תקין וקל.
זו בטא שמתאימה לשבוע 9 בהריון עם עובר יחיד אז סביר שה"מחזור" השני היה בעצם דימום השתרשות אני הייתי הולכת לרופא כבר
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
בקיצור מה שאמרו לך.. גם לי היה שבוע הפרשות חומות אבל כבר ידעתי על ההריון.. בכל מקרה שבוע 5 זה בטא בדר"כ נמוכה מ1000.. אז את הרבה מעל.. שבוע 9 מסתדר יותר
אני יודעת. פשוט הייתי אצל הרופא היום. בקושי ראה משהו.. אמר שאין מצב שאני בשבוע 9. סתם חיפשתי תקווה... חח
אני יודעת. פשוט הייתי אצל הרופא היום. בקושי ראה משהו.. אמר שאין מצב שאני בשבוע 9. סתם חיפשתי תקווה... חח
יכול להיות שזה שבוע 7 גם.. אבל בטוח לא 5.. אצלי בשבוע 8 היה 104 אלף..
ליטל הרופא ראה שק הריון ושק חלמון? משהו שנראה כמו עובר? מבחינת הבטא זה באמת מתקדם אבל לא הגיוני שבשבוע 9 בקושי יראו משהו.... הוא נתן לך הפניה לא"ס נוסף?
עוד לא עשיתי אולטרא סאונד. יום שישי בע"ה. אמר שהוא רואה משהו קטן מאוד, לא ברור מה והוא חושש שזה הריון מחוץ לרחם. כולי בלחצים..