דימום קל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וחג שמח,

אני בת 25, הריון ראשון והיום בשבוע 7.
    ביום שלישי שבוע שעבר הייתי אצל הרופא האישי שלי שעשה לי אולטרסונד וראה עובר עם דופק.
    בערב לאחר הבדיקה הופיע לי הפרשה עם מעט דם בניגוב ומיד פסקה.
    לאחר הדימום נסעתי למיון שם בדקו אותי והעובר היה בסדר.
    הרופא במיון הגדיר זאת כהפלה מאיימת והציע לי לנוח כשבוע.
    בשבת למרות המנוחה הופיע אצלי דימום דומה, נסעתי למיון שם נמצא כי העובר מתפתח וכי יש דופק. הרופא במיון אמר כי הוא לא סימן לדימום בצואר הרחם ושדימום קל הינו נורמלי ורק במידה והדימום מסיבי לחזור. הוא אמר שהסיכוי להפלה הינו נמוך.
    למחרת הופיע לי הפרשה חומה בהירה בניגוב (לא מלכלך תחבושת אלא רק בניגוב).
    חשוב לציין שיש לי גם כאבי מחזור נסבלים (לא כל הזמן אבל הם מופיעים כמה פעמים ביום)
    יש לי תור לרופא ביום שישי הזה:
    א. האם דימום קל כמו שאני חווה נורמלי בתחילת ההריון? אם כן, מתי הוא צפוי לעבור?
    ב. האם כאבי מחזור לסרוגין שכחים בשלב זה?
    ג. האם כדי להקדים את התור לרופא?
    ד. האם בחילות יכולות להעיד על כך שההריון תקין למרות הכאבים והדימום?

תודה מראש וחג שמח
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

א. לא אמור להיות דימום בהריון, כך שזה לא נורמלי. יחד עם זאת רוב הסיכויים שההריון ימשיך בצורה תקינה. אי אפשר לדעת מתי הוא יעבור. דברי עם הרופא שלך על אפשרות לקחת תמיכה על ידי פרוגסטרון, זה יכול לעזור.

ב. כן

ג. לא

ד. כן

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה