היי בנות מעדכנת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול עשיתי בדיקה של לייף יצאה תוצאה לא ברור הפס ביה נראה לעין אפילו צילמתי לחברה והיא ראתה אותו אבל הוא היה נטול צבע... בדיקת הריון של לייף אני לא יודעת עד כמה היא אמינה..החום עדיין גבוה בלי להחשיב את היומיים ירידה שהיתה באמצע אז הוא גבוה כבר 11 ימים..נקווה..
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לא מכירה אותך אז לא מכירה את הסיפור :)
    קודם כל בדיקה של לייף לא הראתה לי הראיון יומיים לפני האיחור כשבדיקה אחרת כן
    מתי האיחור שלך?
    ואת חולה בלי קשר?

• שני 13, מדובר על חום שחר :)
    שני גיל, מנסיון, אם אין פס שני, פשוט לא רואים כלום!
    אז אם ראית משהו, זה כבר סימן טוב )) אצלי הפסים היו ממש בהירים עד 20 יום אחרי הביוץ, לדעתי בגלל ששתיתי ממש הרבה מים, וההורמון הריון לא היה מרוכז מספיק בשתן, תנסי בדיקה נוספת עוד יומיים שלושה, ותדעי בודאות )

• הסיפור הוא שקצת פחות משבוע אחרי הביוץ היתה לי ירידה בחום ב0.1 מעלה ליומיים ואחריו עלייה עד עכשיו
  • היי אני לא כל כך מבינה בחום השחר....
    ביום שהייתי אמורה לקבל עשיתי בדיקה של לייף ולא היה שום זכר לפס, ובמקביל עשיתי גם בדיקה של בלו קליר שהראתה פס חלש מאד אבל לא היה ספק!
    בלי קשר, חודש לפני עשיתי בדיקה של לייף וראיתי מן פס ספק שקוף ספק דימיוני. יום אחרי קיבלתי מחזור.
    בכל מקרה מחזיקה אצבעות ומאחלת בהצלחה !!
  • הפס היה נראה לעין אפילו צילמתי בתמונה וחברה אמרה שהיא רואה את הפס..אתמול בדקתי חום שעה לפני הזמן היה 36.4 המשכתי לישון עש שבע ואז הוא כבר היה רגי 36.7 היום מדדתי בשעה הקבועה גם היה 36.6 החום גבוה כבר 12 יום אתמול עשיתי בדיקת הריון האמת של חברה דיי פשוטה לי מה שזה נראה לי ולא יצא פס בכלל אפילו לא דימיוני..
  • הפס היה נראה לעין אפילו צילמתי בתמונה וחברה אמרה שהיא רואה את הפס..אתמול בדקתי חום שעה לפני הזמן היה 36.4 המשכתי לישון עש שבע ואז הוא כבר היה רגי 36.7 היום מדדתי בשעה הקבועה גם היה 36.6 החום גבוה כבר 12 יום אתמול עשיתי בדיקת הריון האמת של חברה דיי פשוטה לי מה שזה נראה לי ולא יצא פס בכלל אפילו לא דימיוני..
  • סורי
    לא מבינה בחום שחר
    הרבה רופאים אומרים אגב שזה לא אמין...
    עזר לי בדיקות ביוץ ומעקב הפרשות
    והכי ממליצה לחברות - לשכב כל החודש מהרגע שנגמר המחזור יום כן יום לא
    ככה בטוח אין סיבה לפספס :)
  • לא אמין בכלל היו לי את כל הסימנים להריון וכלום קיבלתי מחזור החלטתי החודש שאני מה ולא מתעסקת בעל העניינים האלה
  • צודקת שני גיל

סימנים של הריון זה ממש לא אינדיקציה.......... וגם הפרשות... לא לכולן יש הפרשות :|

זה המון פעמים פסיכולוגי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה