מה עובר על הגוף שלי?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יודעת מה קורה לגוף שלי -
    החל מיום מחזור 23 החלו לי הפרשות חלבוניות (סליחה..). ביום מחזור 26 בדיקת ביוץ הראתה שני פסים חזקים וברורים. למחרת, בדיקת הביוץ כבר נהפכה שלילית והסקתי שהביוץ מתרחש\יתרחש ממש בקרוב.
    אלא שחום השחר מסרב לעלות! הטמפ' הממוצעת שלי בשבוע וחצי לפני הלכאורה ביוץ היתה 36.3, ולאחר ה"ביוץ" עומדת על 36.5-36.6.
    היום יום מחזור 31 והטמפ' עדיין 36.5.
    מה זה יכול להיות? האם יכול להיות שהגוף ניסה לבייץ ולא הצליח?
    עד עכשיו, בחצי שנה האחרונה, אחרי הביוץ הטמפ' תמיד עלתה ל-36.8-37. יש למישהי רעיון?
    אוף!!!

וגם עוד שאלה - הייתי אצל רופאת נשים לפני שבועיים בערך, שבדקה באולטרסאונד את השחלות והרחם, ומצאה שהכל תקין. האם יכול להיות שיש לי שחלות פוליציסטיות למרות שזה לא נראה באולטרסאונד..? (או שזה לא קשור ואני סתם מבלבלת..)

תודה רבה לעונות!

1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קלי נשימה עמוקה עמוקה!!
    אני ניסיתי תקופה לבדוק ביוץ לפי חום השחר והמקלט עם ואף פעם לא הצלחתי לא הייתה פעם אחת אפילו שהצלחתי לזהות ביוץ
    וגם כשמזהים ויוצא שני פסים את לא באמת יודעת מתי זה קורה.
    מה שאני ממליצה לך. אמת זה ללכת לרופאה שלך ולבקש ממנה מעקב זקיקים זו בדיקת אולטרה סאונד פשוטה שבודקת לך מתי את מבייצת
    ואם יש ( הלוואי ולא וגם לא נראה לי) איזו שהיא בעיה הביוץ תראי את זה במעקב
    הבדיקות הביתיות לא יספקו לך את התשובות

זה מה שהייתי עושה בכל אופן
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה