נקודות היפר אקוגניות + הפתעה במין העובר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול עברתי סקירה ראשונה, ומסתבר שישנן שתי נקודות אקוגניות (אחת בצד ימין ואחת בצד שמאל) וזה קצת הלחיץ אותי למרות שהרופא ניסה להרגיע... מישהי נתקלה בזה (דגש על שני הצדדים) ויכולה לתת פרטים נוספים?

ולגבי המין סתם רציתי לשתף.. בשקיפות העורפית הרופא אמר לי - בלי לשאול אם אני מעוניינת לדעת בכלל! - שיש לי בת, ופתאום אתמול ראינו בולבולון! אז כמובן שאני מאושרת עד השמיים אבל קצת עיצבן אותי חוסר האחריות של הרופא שגרם לפתח ציפיות בקשר למין מסוים כבר בשבוע 11.

3 תגובות
עמוד 1
  • מה כבר בשבוע 11 ידע להגיד לך?
    זה סתם מוזר, לפני הסקירה חבל סתם לתלות ציפיות... צריך לקחת הכל בערבון מוגבל
    אני מאד שמחה בשבילך שאת מרוצה ממה שיש לך, זה הכי טוב
  • מכירה כמה שנאמר להן שיש לעובר נקודות אקוגניות שאחר כך נעלמו
    מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני אחות ליווי הריון שבמקרה גם עובדת עם הרופא של שקיפות עורפית, וכל המטופלות,אבל בדגש על כולן יוצאות אחרי הבדיקה ואומרות "אוף איזה רופא מעצבן כמה כבר קשה לו להגיד לי מה המין" וזאת הסיבה שזה לא יעזור כמה שהרופא יהיה נחמד וינסה לראות זה פשוט מוקדם!!! אני ממש שמחה שהעלת את זה.
    בהצלחה.
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה