גם לכן נמאס מהשאלות האלה...?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל מקום שאני הולכת אליו,אם זה משפחה,חברים,בעבודה..
    לא מפסיקים לשאול אותי-מתי התור שלך יגיע?מה איתך?לא הגיע הזמן?לא רוצים תינוק?תתחילו לעבוד! ,מה עם ילד,מתי נראה אותך עם בטן...
    לא יכולה כבר לשמוע את השאלות האלה..ויותר מזה-נמאס לי לענות לכולם כל הזמן בנחמדות-בע"ה,בע"ה...
    בא לי לצרוח על כולם ,שיצאו לי מהחיים הפרטיים ויפסיקו לשאול שאלות.כשיגיע זה יגיע.אנשים חושבים שלוחצים על כפתור,והופ-נכנסים להריון.
    היום הייתה לנו ברית של חברים קרובים.אם הייתי לוקחת שקל ,מכל אחד שם ,ששאל אותי את השאלות האלה,בחיי שהייתי מכסה את הצ'ק.
    די .כבר נמאס.כמה אפשר..רואה נשים בהריון מסביבי,והלב מתכווץ מכאב.כל כך רוצה גם...אוף...

סורי על החפירה..הייתי חייבת לפרוק במקום שיבינו אותי בו...

**אור**
17 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי אומרת שזה לא קורה כי הם לא מתפללים עליי מספיק חחחח ואני אדם לא כל כך מאמין. או מתי שזה יקרה מבטיחה שאני אעדכן אותך הראשונה!

מה את חושבת, שהקרציות נגמרת כשנכנסים להריון ?! ממש לא! בכל מפגש שלי עם משפחה עם חסרים הם שואלים: באיזה חודש את והכי חוצפה באיזה שבוע את?! ומה תאריך הלידה שלך?

אני שונאת אנשים חוצפנים שמכניסים את הראש שלה לרחם שלי :( אבל למדתי לחיות איתם, הם פשוט משועממים מאוד!!!! בקיצור מבינה אותך מאוד!! אני אפילו הייתי כועסת כשאשה בהריון הייתה אומרת לי ״בקרוב אצלך״ כאילו שאני לא רוצה!!

ליבי איתך!!!
  • איזה נודניקים!!
    את מה זה גיבורה!!

נראה לי שבגלל שהיום כולם מונעים לפחות בהתחלה- אנשים חושבים שמותר להם להיכנס לקישקעס של האנשים וכביכול לדרבן אותם להפסיק עם זה....
    לא משנה שבכל מקרה אסור להם לעשות את זה. אם זה בגלל שיש קושי שהם לא יודעים ואם בגלל שמסיבה מסוימת אתם לא בשלים עדיין....

לא נורמלים אנשים
  • איזה כייף שהגבתן מהר...
    אני יושבת עם עצמי ובוכה כמו ילדה...בעלי לא מבין על מה ..לא מבין על מה אני מתעצבנת ולמה מפריע לי כששואלים אותי את השאלות האלה...
    אנחנו מנסים כבר 9 חודשים.9 חודשים מייאשים,חודשים של ציפייה ואכזבה חוזרת שוב ושוב...
    אין לי בעיה שישאלו אותי באיזה חודש אני,שבוע,שילטפו את הבטן-הכללל!! רק שזה יקרה כבר...

**אור**
  • מבינה אותך..
    לי יש מכרים שברגע שרואים אותי...בוהים לי בבטן..
    כאילו מאיפה החוצפה לעשות דבר כזה??..
    זה פשוט מעצבן אותי ברמות..

כרגע כששואלים אותי לגבי הריון אני פשוט אומרת שאנחנו כרגע עוד צעירים ונתחיל לנסות רק עוד שנה שנתיים..כשיהיה לנו גב כלכלי חזק יותר..

ככה הם עוזבים אותי בשקט..
  • מאיה,זה כל כך מוכר לית,המבטים האלה...מאז שהפסקתי לקחת את הגלולות,שמנתי קצת ויצאה לי קצת בטן...ולא היה אחד שלא שאל אם אפשר להגיד לי מזל טוב...

**אור**
  • אנשים פשוט תמיד ימצאו עם מה להשוות בינם לבין אחרים ולגרום לעצמם להרגיש טוב יותר..

כמו שבחורה נשואה "תציק" לבחורה רווקה..ככה אישה עם ילד יכולה "להציק" לאישה בלי..

יש אנשים שזה נובע באמת מאכפתיות אמיתית..
    ויש אנשים שמזהים חולשה אצל האחר ולוחצים על זה..

אנשים כאלה אני משתדלת להוציא מחיי..

• את צודקת לגמרי...נראה לי שזה מה שגם אני צריכה לעשות.נראה לי שזה יעשה לי רק טוב...

**אור**
  • זה בטוח יעשה לך טוב

לא צריך לחצים מיותרים בתקופה כזאת :)

• אולי באמת תתחילי לענות לאנשים מה שמאיה עונה להם
  • אני הפסקתי חהתראות עם אנשים שהיו שורלים אותי! פשוט מעצבן!!
    חשוב שנזכור לא לעשות את זה לנשים אחרות וניהיה רגישות:)
  • אצלי מהרגע של האירוסים שאלו מתי אתם מתכננים. הטעות שלי שאמרתי שאנחנו רוצים ישר וככה מיום החתונה כל העיניים היו על הבטן שלי. עכשיו אני המלצתי לאישתו של גיסי שהתחתנו לא ממזמן להגיד אנחנו לא ננסה בשנה הקרובה ככה שלא יעצבנו אותם בכל מפגש משפחתי. דרך אגב עכשיו בהריון הראשון אנשים שואלים אותי ומתי אתם מתכננים את השני? כמה רווח אתם רוצים בין הילדים? כך שהשאלות אף פעם לא נגמרות.
    חמותי שאלה אותי שבועיים אחרי החתונה אם יש לי משהו חדש לספר וישר אמרתי לה לא לשאול אותי יותר.
    למדתי מזה באמת אף פעם לא לשאול אנשים וברור שלא להגיד: מה אתם לא רוצים תינוק? זה בכלל הזוי. יש לי שתיי חברות שממש הציקו לי בלשאול אם אני בהריון בתקופה שניסינו. הן יבינו כשיתחתנו כמה זה מלחיץ..
  • אנשים חוצפנים.... ברמות קשות........
    זה יכול להרתיח הסיטואציות האלה
    אנשים חושבים שהם ניכנסים יכולים להיכנס לנשמה... לחיים... כל אנשים אחרים

פשוט להתעלם, לא להגיב בכלל, להסתובב וללכת
  • כאילו לא צריך בכלל לענות....
    לא צריך לנסות להסביר.. או להתנצל... פשוט להתעלם לחלוטין
  • בנות,תודה לכולן...
    מזל שיש את הפורום הזה..באמת ...
    אתן צודקות לגמרי.הגיע הזמן שאתחיל לענות לאנשים.נמאס להיות נחמדה...

תודה!
    ומקווה בשביל כולנו שבקרוב השאלות שישאלו אותנו יהיו-באיזה שבוע את?מה יש בבטן? וכאלה... אני בטוחה שעל שאלות כאלה כולנו נשמח יותר לענות...

**אור**
  • בהצלחה חמודה
    ושנשמע ממך ומכולן הכי מהר בשורות טובות

• תודה..!
    אמן

**אור**
  • וואי אור מה שעברתי עם כל השאלות האלה והליטופים של הבטן
    המשפחה של בעלי הייתה פשוט באה ומלטפת לי את הבטן והיו שואלים ״ נו???? יש משהו״

בהתחלה הייתי נחמדה כמוך בעזרת ה׳ כל דבר בזמנו ואז נכנסתי להריון וישר רואים אצלי
    וכולם התחילו לשאול אני התחמקתי אבל בעלי היה מסגיר אותי יש לו מלא פליטות פה!!
    אחרי זה עברתי הפלה ובתקופה של ה ארבעה חודשים עד להריון הזה הייתי פקעת עצבים כל פעם ששאלו אותי וליטפו לי את הבטן אז פשוט התחלתי לענות ולהעמיד אנשים במקום
    וחמי וחמותי גיבו אותי ממש!!!
    בפעם האחרונה שלחופו לי את הבטן הורדתי להם את היד והבהרתי שאני לא פינת ליטוף ואין לי חיות מחמד בבטן
    וכששאלו עניתי: שגם אם הייתי בהריון בטוח לא הייתי מספרת להם בשלב ראשוני כל כך אז שיפסיקו לשאול!!
    אני אתפס אצל חלק מכם כחוצפנית או לא מתורבתת
    אבל באמת שאת אחרי הפלה לא כל כך נעימה ובדיכאון כל כך למה זה קרה לך ממש לא בא לך חמולה של אנשים שילטפו את הבטן ויזכירו לי את מה שאיבדתי שהיה לי כל כך יקר!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה