היריון בארצות הברית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,

אני עוברת את ההיריון בארצות הברית. הביטוח שלי מעולה ואני חושבת שהרופא שבחרתי בו הוא טוב אבל! הדברים הם כל כך שונים ממה שקורה בארץ - אני בדרכ מאוד אפטימית ופה החששות שלי הם שפשוט אני לא יעשה את כל הבדיקות כמו בארץ.

הרבה מושגים שקשורים להיריון אני לא מכירה באנגלית ויש לי חשש שהרופא מעט חסר סבלנות....אני כבר )פגישה שלישית( לא מרגישה בנוח לשאול אותו המון שאלות. אין לי את כל המידע מולי....תוצאות של בדיקות דם וכו' - הכל במרפאה.....בנוסף שאלתי על אחת מהסדיקות שעושים בארץ )זה היה או שקיפות עורפית או סקירת מערכות( והוא פשוט אמר שהבדיקה מיושנת והם לא מבצעים אותה אלא עושים משהו אחר......מה לעשות? ?? לסמוך על הרופאים פה או מה? אני מבולבלת.....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קצת קשה לי לענות לך כי אני לא מבין מה הפערים שאת מתארת ואילו בדיקות חסרות
    בעיקרון יש בארה"ב רפואה טובה ברוב המכריע של בתי החולים ואצל רוב הרופאים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה