בחירת עגלה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טובב אז ככה התחלתי כבר להתעניין בנוגע לעגלות, אני מחפשת משהו קומפקטי, קל ויפה וכמובן נוח... למישהי יש עצה בשבילי לגבי סוג העגלה??? הטעם שלי הוא לכיוון המימה אבל היא ממש יקרהה :((

3 תגובות
עמוד 1
  • וולנסיה של איה בייבי , לא כ״כ מוכרת אבל לא מתחרטת לרגע !!
    היא ממש קלה אבל יציבה, האמבטיה סבבה לגמרי הטיולון עם שלושה מצבי שכיבה ואפשר לשנות כלפי חוץ ולכיוונך והיום יצאו עוד דגמים יפים כמו גינס ושמנת..
    לי עלה 3200 סלקל אמבטיה טיולון ומתאם לרכב..
  • וואי שושה זה ממש זול
    כיאילו אני עוד לא התחלתי להתעניין כי ממש ממש מוקדם בשבילי אבל חש לי 7 אחיינים אז אני קצת בעניינים וזה מחיר טוב!!
    אצלנו המשפחה יש מוצ׳י - והרבה
    וגם מקלרן ובוגבו...
  • אני מרוב בדיקה ודיבורים על עגלות
    גיסתי כבר אמרה שאפשר לעשות עליי מערכון בארץ נהדרת :)

אחרי שראיתי באמת את כל העגלות שקיימות בערך
    ונסעתי לכל מיני חנויות רק כי אמרו לי ששם יש עוד דגם שעוד לא ראיתי...
    אני חד משמעית הכי סגורה על הפג פרגו בוק פלוס
    ממליצה לך לראות אותה

היא מתקפלת ביד אחת שזה ממש לא טריוויאלי כי רוב העגלות לא
    היא נכנסת מקופלת יחד עם הטיולון לבגאז' של היונדאי גטס שלי
    ויש לה פשוט מלא יתרונות - מליצה לך לקרוא
    אני עדיין קורמת לצדדים בגלל שהיא יקרה אבל בסוף כל פעם חוזרת אליה....

אני רוצה את הדגם עם הבדים היוקרתיים יותר ועם השלדת S החדשה. מחכה לדצמבר אבל כי אז אמור לצאת דגם חדש ואולי יורידו מחירים

יש המון שיקולים בעגלות ומה שאני עשיתי זה להתחיל פשוט לקרוא ביקורות על המון סוגים
    להבין בערך מי נגד מי ומה היתרונות והחסרונות - ואז ללכת לראות במו עיניי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה