היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני משבוע 17 .. הבנתי שזה קשור למיקום השיליה - אצלי היא היתה אחורית אז התחלתי להרגיש די מוקדם ..
יש כאלה שגם נמצאות בהריון ראשון, ואז לא יודעות מה לחפש. אני קראתי כל כך הרבה על תנועות עובר, זה צריך להרגיש כמו דגיגון קטן זז.
אני התחלתי להרגיש בשבוע 17 וגם לי יש שיליה אחורית. וגם כשמתחילים להרגיש לא חייבים להרגיש כל הזמן אז אל תילחצי אם תרגישי מידי פעם. בהמשך תרגישי בתדירות יותר תכופה:)
אני התחלתי להרגיש תחושות חדשות בבטן משבוע 15 בערך, ולא הייתי בטוחה מה זה, ורק בסוף שבוע 17 התחלתי להרגיש ממש בעיטות קטנות, שבוודאות ידעתי שזה זה :) ויש לי שיליה קדמית...
אבל הרבה מתחילות להרגיש אחרי שבוע 20
יש לי שלייה קדמית וכנראה בגלל זה אף פעם לא הרגשתי "דגיגון" או "בועות". זה בא אצלי ישר בבעיטות קטנות בשבוע 19-20..
אצלי יש שלייה אחורית, והתחלתי להרגיש תנועות קטנות בשבוע 17 בערך. כמו קרקורים בבטן
היו הייתה לי שליה קדמית, ובכל זאת משבוע 15.5 תחושות כמו דגיגון בתחתית הבטן ובראשה
ממש בעיטות קטנטנות משבוע 14 15 ככה.....
קראתי כמה רופאים שכותבים שזה לא קשור למיקום השליה..........
שבוע 15+4 ועדיין לא מרגישה כלום, מידי פעם מרגישה מעין תזוזות בבטן, אבל אולי זה סתם פסיכולוגיה... אולי
שבוע 19-20 אבל רק אם אני ממש מרוכזת אחרת אני לא שמה לב כי זה ממש בקטנה
בהריון הראשון בשבוע 17 פרפורים ובשבוע 19/20 כבר ממש תנועות. בהריון השני בשבוע 14 פרפורים ובשבוע 18/19 כבר תנועות. הבנתי שבנות רזות יותר יכולות להתחיל להרגיש תנועות מוקדם יותר.
אז אני בשבוע 17 שליה אחורית...ומקווה להרגיש השבוע
אני בשבוע 18.4 עם שיליה אחורית ועוד לא הרגשתי כלום?? קצת מלחיץ..... או שאני לא שמה לה לזה או שאין לצוקי עתיד של כדורגלן
יכול להיות שאת לא שמה לב לביעטות כי זה ממש בקטנה, הבנתי שיש גם כאלה שלא מרגישות עד שבועות ממש מתקדמים, לאו דווקא בגלל מיקום השלייה, קראתי באיזשהו מקום שלנשים בהריון ראשון יותר קשה להבחין בבעיטות. הכל יהיה בסדר, את בטוח תרגישי