סקר רופאים נגד עוברים - הפחדות שנגמרו בטוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,בשעה טובה ילדתי את בני הבכור אחרי הריון עמוס בבדיקות, הפחדות, בכי, סטרס ומה לא?! ברוך השם יצא לי בונבון אמיתי ונתקלתי מקודם בסקר ישן מאוד בפורומים של הכללית של אמהות שסיפרו על כל מה שהרופאים העבירו אותן ועל התוצאה הסופית התקינה ברוך השם. אני חושבת שסקר כזה יכול מאוד לעזור לנשים שעוברות הריון קשה ומלחיץ. לי אישית זה מאוד עזר לקרוא סיפורים מעודדים ואופטימיים. מה אתן אומרות? יש קהל לאשכול כזה?
3 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב לך
  • אפשר לפתוח כאך ועכשיו
  • אצלנו זו הייתה סאגה שלמה.

זה התחיל משקיפות עורפית מוגברת בשבוע 12 שנספגה והפכה תקינה בסוף שבוע 13, כלמר כשעוד מודדים. אז אם רק הייתי עושה את הבדיקה בסוף התקופה ולא בתחילתה היה לי הריון רגיל...
    בכל מקרה הפחידו אותנו כהוגן ושלחו למי שפיר, צ׳יפ גנטי, אקו לב, סקירות מורחבות כולל סקירת מוח בשבוע 31 ומה לא בעצם... הכל היה תקין.

אבל, הייתה רופאה אחת שהיא לא קרדיולוגית אבל מפרסמת שהיא עושה גם אקו לב. לא יודעת מה בער לי בתחת ללכת אליה ולא לחכות לתור שנקבע לי לקרדיולוג בבית חולים אבל הלכתי אליה ושילמתי לה גם 1800 ש״ח עבור ה״תענוג״ המפוקפק בו היא אומרת לי שלילד יש מום לבבי רציני. היינו בשוק ואפילו אמרו לי לעלות לועדת הפלה. אבל רופא המעקב שלי סירב לקבל אבחנה שאינה בוצעה מטעם קרדיולוג מוסמך ושלח אותי לשני קרדיולוגים. אחד בשבוע 20 ועוד אחד בשבוע 23. אף אחד מהם לא מצא שום בעיה בלב, אפילו לא חור קטן!!!

כשהתקשרתי לספר זאת לרופאה הפוסטמה התירוץ שלה היה שהעובר היה במנח גב ולכן היה קשה לראות כמו שצריך!!!

מעבר לכך בגלל סכרת הריונית שטופלה בדיאטה דיברו איתי על זירוז וכל הזמן אמרו שהילד שוקל 3100 לפחות אז זה סבבה. אמרו את זה בערך שישה רופאים שונים (הלכתי הרבה למעקבי גדילה בגלל הסכרת וגם בגלל כל מה שהיה). הסכמתי לזירוז אבל הילד נולד בסוף שבוע 37 במשקל 2550 וממש לא 3100. אמנם משקל תקין לחלוטין לשבוע כזה, אבל עדיין הבדל של 600 גרם. התירוץ הרשמי של הרופאים היה שהטעות נבעה מכך שהירך שלו ארוכה וזה משפיע מאוד על ההערכה, הן הקלינית והן של האולטרסאונד.

מיותר לציין שאני עדיין קצת בפוסט טראומה בגלל כל מה שהעבירו אותנו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה