ביוץ בנידה אחרי הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי הפלה ועכשיו אני אחרי המחזור הראשון אחריה שכל כך חיכיתי לו בשביל לנסות שוב..
    אתמול ביום ה 12 ראיתי הפרשות צמיגיות וכאבים חדים בצד ימים בבטן .. הכאבים ממשיכים עד עכשיו . כל הלילה בכיתי כי אני בנידה ורק ביום ה 14 אנחנו נשכב.. המחזור היה יחסית ארוך..
    אני לא יודעת מה לעשות!!! אם פיספסתי אותו אני מתה !!! אני כל כך רוצה את זה...
    מה אתן חושבות?!?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שנכון שזה מבאס שפיספסת את החודש הזה אבל תחשבי על זה שאולי זה לטובה והגוף שלך צריך קצת לנוח ולהתאושש..
    בכל מקרה אם זה ממשיך ככה גם בחודשים הבאים אני ממליצה לך לפנות לרופא נשים להתחיל מעקב זקיקים ...

שיהיה בהצלחה וכמובן בשורות טובות והריון תקין בקרוב!!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • רוצה לחזק את ידיך.
    בזכות מסירות הנפש שלך לשמירת מצווה כל כך חשובה את תזכי להרבה הרבה ילדים בריאים ושלמים עם הריונות תקינים וקלים.
    לי היו לפחות שלוש פעמים שהרגשתי שהטבילה בשבילי היא ממש בגדר מסירות נפש והייתי צריכה לעשות שמיניות באויר כדי להגיע למקווה בזמן ובכל שלוש הפעמים האלו נכנסתי להריון.
    מחזקת את ידיך ומתפללת עליך המון המון (אשמח לקבל את השם המלא שלך לתפילה)

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • אני מאחלת לך מכל הלב שיהיה את הכי טוב שיכול להיות, זה ממש לא בידיים שלך, הכל מלמעלה, והכל לטובה , רק תפילות והמון תפילות יעזרו ויועילו.
    מאחלת לך בהצלחה בהכל, ובשורות טובות
  • המסירות נפש והעוצמה של אם בישראל תעזור לך אחר כך.
    מחזיקה לך אצבעות!!

כבר היו דברים מעולם , גם של ביצית שהצליחה לחכות, גם של ביוץ שני בחודש וגם של הריון בלי באמת הסבר טבעי.
    תעשי את שלך וד' יעשה את שלו.

מזדהה מאוד מאוד ומבינה אותך כל כך!!

• אור יקירה
    כמו שכתבו לך פה
    תתני לגוף שלך קצת להתואשש ולהתחזק
    הכל מלמעלה.. ככה אנחנו באמת מאמינים...
    ולא בטוח שפיספסת את החודש! אם את ביום ה 12 אז 48 שעות אחרי כאבים של ביוץ בהחלט הןא יכול להתרחש בדיוק בליל הטבילה...
  • אין צורך במעקב זקיקים עדיין, יש בדיקות ביתיות שאת יכולה לעשות, ואם אכן את מגלה שאת מבייצת לפני המקווה- יש לזה פתרון!
    אני פניתי לרבנית מלכה פיוטרקובסקי שמטפלת בנושאים האלה בצורה הכי רגישה והכי טובה, וקיבלתי היתר לטבול מוקדם, גם רבנים נותנים היתרים כאלה אני פשוט הרגשתי יותר בנח עם אישה שהיא ממש תלמידת חכמים, וזה גם מרגיש לי נכון יותר שאישה פוסקת הלכה לנשים. ישנם גם רבנים שנותנים הורמונים שייגרמו לך לבייץ יותר מאוחר, שזה בעיני לעוות את הטבע אז תזהרי לא ללכת לרבנים כאלה. שבעת הימים הנקיים זה משהו שלא היה מלכתחילה אלא התווסף עם הזמן בהיסטוריה ולכן יש היתרים במקרים כאלה לטבול מוקדם יותר.
    שיהיה בהצלחה!
  • תודה לכולכן, ממש חיזקתן אותי!!
    אני מקווה לטוב ויהיה בסדר !! בע״ה שנקלט מהר להריון תקין ובידים מלאות!
    הכל זה לטובה רק שלפעמים קשה לראות את זה..
    מקווה לבשר לכן בשורות טובות פעם אחרת...:)
  • מאחלת לך גם מה שאת מאחלת לעצמך, רק דבר אחד - בלי לחץ!!!!!!!!! הכי ברוגע שיכול להיות, בלי לחשוב על כלום, רק להיות עם הבעל וזהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה