מנסה להיקלט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני מנסה להיקלט להריון .בשלושה חודשים האחרונים היה לי מחזור סדיר והחודש מאחר ךי ב5 ימים היום סליחה על התיאור יצאתי בקיבה ובניגוב היה לי דם קל ( סליחה על התיאור ) יש לי כאבי גב תחתון ובטן תחתונה שבאים והולכים ממש קצת.רגישות בחזה. לא יודעת מה לעשות! ואני עצבנית נורא!
    אשמח לקבל.תגובה תודה רבה.
4 תגובות
עמוד 1
  • למה את לא עושה בדיקת בטא בדם להריון? איחור של 5 חמים אם יש הריון יראו אותו בדם בוודאות! אם זה לא הריון חס וחלילה אזתבקשי שיזרזו לך את המחזור שיהינ עוד חודש לנסות:)
  • האמת שאין לי זמן ללכת לבדיקת דם אשתדל עד מחרתיים כבר ללכת...אבל רציתי לשאול האם למישהי קרה תופעות כאלה? היום קרה לי אותו סיפור ולאחר בניגוב הראשון היה דם קל ובשני כבר חום...אין לי הפרשות כאלה או אחרות יש לי קצת רגישות בחזה...נפיחות בבטן הורגת אותי...
    אשמח לתשובה תודה רבה?? אני מאוד רוצה להיכנס לא יודעת.מה אני עושה לא נכון...
  • בנוסף אני כבר כל כך.מתבאסת.כי מצד אחד המחזור התחיל להיות סדיר עכשיו שוב משתבש ??
  • למה לא עשית בדיקת הריון???? שתן הכוונה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה