שירררה מזל טוב ויום הולדת שמח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות התק הלא קלה שאת עוברת עכשיו
    רציתי להזכיר לך את עצמך
    ושאת בחורה מקסימה ומתוקה
    ושאני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
    שהשם יברך אותך ויעניק לך כוחות להתמודד עם הכל
    ושיהיה לך תמיד שפע של טוב
    בריאות הצלחה אושר שמחה אהבה שמשתבחת עושר נחת מהילדודס
    וכל שתרצי לו יהיי
    אוהבת המונים

14 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב שירוש
    מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך
  • לאישה-

• גם לגברת וקנין מגיע מזל טוב על יומולדתה האתמול, מזל טוב חמודה גם לך, רוב נחת ומלא שמחה ואושר.
    שירה את ממש בגיל שלה, זוכרת אותה מהבית חולים... חחחחההה
  • מזל טוב יפתי...

מאחלת לך את כל האושר והטוב שבעולם נחת מהמשפחה הקטנה שלך.

• איזה יופי לא ידעתי שיש לך יום הולדת !!
    אאחל שתהיי מאושרת - ברגע שתהיי מאושרת זה אומר שכבר יש לך הכל !!
    המון נחת מהמשפחה , הגשמה עצמית , אהבה ואריכות ימים :)

• תודה ליהי

• ואגב, חפרתי לכולן אי נואו
    אבל יצא לנו היום עברי של יום נשואין

• מזל טוב כפול!!
  • מזל טוב יקירה!!!!!
    שכל חייך יהיו גדושים ברגעי אושר ושמחה!
    בריאות והצלחה!
    נחת מהילדים!!
    באהבה
  • יומולדת שמח! הרבה בריאות, אושר ונחת מהילדים! שתהיה לכם פרנסה בשפע והצלחה בכל!
    וכמובן גם יום נישואים שמח והרבה הצלחה יחד!
  • שירוש יקרתי סליחה על דייל מאוחר, את ואבא שלי באותו תאריך , מאחלת לך קודם כל בריאות, אושר ועושר , המון אהבה, נחת מהילדים , יום נשואים שמח וכל טוב , תודה על הכל , שירבו נשים כמוך. פעם ראשונה נכנסת דרך אתר מותאם לטלפון ולא מוצאת סמיילים וגם סרגל שלי לא מופיע.
  • שירוש יקרתי סליחה על דייל מאוחר, את ואבא שלי באותו תאריך , מאחלת לך קודם כל בריאות, אושר ועושר , המון אהבה, נחת מהילדים , יום נשואים שמח וכל טוב , תודה על הכל , שירבו נשים כמוך. פעם ראשונה נכנסת דרך אתר מותאם לטלפון ולא מוצאת סמיילים וגם סרגל שלי לא מופיע.
  • המון המון מזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה